Γουέστ Χαμ: Η νύχτα των πιτσιρικάδων στο Ολυμπιακό Στάδιο

Το αρνητικό αποτέλεσμα (1-0) στο ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ δεν θολώνει καθόλου τη λάμψη που εισέπραξαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Γουέστ Χαμ το βράδυ της Πέμπτης. Με 8 παίκτες που έχουν αναδειχθεί από τα τμήματα υποδομής αγωνίστηκαν τα «σφυριά», δυο ποδοσφαιριστές έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση με το ανδρικό τμήμα και 5 βρέθηκαν για πρώτη φορά σε αρχικό σχήμα σε ευρωπαϊκό ματς. 



Γουέστ Χαμ: Η νύχτα των πιτσιρικάδων στο Ολυμπιακό Στάδιο

Η Γουέστ Χαμ ήταν αδιάφορη στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και για τον λόγο αυτό ο Μόγιες είχε την ευκαιρία να προετοιμάσει τις προηγούμενες μέρες αρκετούς πιτσιρικάδες για ν' αγωνιστούν στην αναμέτρηση με τους Κροάτες. 

Συνολικά 8 ποδοσφαιριστές ήταν προϊόντα των ακαδημιών του κλαμπ και βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, δύο παίκτες έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση με την ανδρική ομάδα και πέντε ήταν εκείνοι που βρέθηκαν στην 11άδα πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 17χρονος Σόνι Πέρκινς, που ξεκίνησε στο ματς, ήταν μόλις 196 ημερών όταν έκανε ντεμπούτο ο Μαρκ Νομπλ και τώρα έφτασε να βρεθεί μαζί του στον αγωνιστικό χώρο από το ξεκίνημα του ματς! 

Αναλυτικά όσοι αγωνίστηκαν: 

Αρεολά, Άσμπι, Μπαπτίστ, Αλέσε, Λονγκέλο, Κραλ, Νομπλ, Γιαρμολένκο (87' Ποτς), Φορνάλς (46' Μπενραχμά), Βλάσιτς, Πέρκινς (87' Άπια). 



Κώστας Ζάλιαρης