Επίσημη αναβολή στο Τότεναμ - Ρεν, αδύνατο να γίνει το ματς με 20 κρούσματα των «σπιρουνιών»!

Επίσημα πλέον η UEFA γνωστοποίησε το πρωί της Πέμπτης πως η αναμέτρηση της Τότεναμ με την Ρεν για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Conference League αναβάλλεται. Στα 20 έφτασαν τα κρούσματα των Λονδρέζων ανάμεσα σε πρώτη ομάδα, κ-23 και τεχνικό επιτελείο. Επίσημη αναβολή στο Τότεναμ - Ρεν, αδύνατο να γίνει το ματς με 20 κρούσματα των «σπιρουνιών»!

Κάτι παραπάνω ήξερε τελικά η Τότεναμ που το βράδυ της Τετάρτης γνωστοποίησε ότι δεν θα γινόταν το παιχνίδι με τη Ρεν, ακόμα κι αν οι Γάλλοι αμφισβητούσαν την ανακοίνωση του κλαμπ της Premier League και η UEFA δεν είχε τοποθετηθεί. 

Ο Αντόνιο Κόντε από το μεσημέρι της Τετάρτης είχε εκφράσει το φόβο του για την έξαρση του κορονοϊού στο εσωτερικό της ομάδας, αφού από τα 6 που είχαν καταγραφεί αρχικά, πήγαν στα 13 μέσα σε ένα 24ωρο και πλέον καταμετρούνται περισσότερα από 20 κρούσματα. 

Αυτά αφορούν τόσο την πρώτη ομάδα, όσο και το τμήμα κ-23 αλλά και το τεχνικό επιτελείο του Αντόνιο Κόντε. Το πρωί της Πέμπτης η UEFA τοποθετήθηκε επίσημα πλέον ανακοινώνοντας την αναβολή της αναμέτρησης, με την Ρεν να έχει κάνει φυσικά το ταξίδι στην αγγλική πρωτεύουσα και να πρέπει ν' αποχωρήσει... 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης