Ζευγάρι ταξίδεψε από τις ΗΠΑ για να δουν την Τότεναμ, το ματς αναβλήθηκε και ο Κέιν τους «έσωσε»!

Ένα ζευγάρι από τις ΗΠΑ ταξίδεψε στην Αγγλία για να δει το παιχνίδι της Τότεναμ με τη Μπέρνλι όμως αυτό αναβλήθηκε και ο Χάρι Κέιν δεν άντεξε να μην τους βοηθήσει.



Ζευγάρι ταξίδεψε από τις ΗΠΑ για να δουν την Τότεναμ, το ματς αναβλήθηκε και ο Κέιν τους «έσωσε»!

Ένα ζευγάρι από το Ντάλας των Ηνωμένων Πολιτειών αποφάσισε να ταξιδέψει για 31 ώρες μέχρι την Αγγλία για να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη του Τότεναμ στο Τερφ Μουρ απέναντι στην Τσέλσι.

Ωστόσο, το ματς αναβλήθηκε και οι Κεν και Μπράντι Σάξτον δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το σκοπό τους, καθώς η σφοδρή χιονόπτωση τους χάλασε τα σχέδια. Ο Κεν Σάξτον «πόσταρε» στο Twitter το ατυχές γεγονός με αποτέλεσμα να γίνουν viral με τη σύζυγό του.

 

 

Ωστόσο, η περιπέτειά τους είχε ευχάριστο τέλος χάρη στον Χάρι Κέιν. Ο επιθετικός της Τότεναμ έμαθε για την ιστορία του ζευγαριού και τους προσκάλεσε ο ίδιος, με δικά του έξοδα, να παρακολουθήσουν την επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση των «σπιρουνιών».

«Μόλις μου έστειλαν το tweet και είμαι στενοχωρημένος για σας. Για την αφοσίωσή σας και για να επανορθώσω για την αναβολή του αγώνα, θα ήθελα να σας προσκαλέσω στο επόμενο εντός έδρας ματς της ομάδας ως φιλοξενούμενούς μου, την επόμενη φορά που θα έρθετε στο Λονδίνο» πόσταρε ο Κέιν.

 

 

Στράτος Μαρίνος