Συνεχίζονται οι εκπλήξεις από τον Κάρικ – στον πάγκο ο Κριστιάνο Ρονάλντο για το ντέρμπι με την Τσέλσι!

Μπορεί οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να εναποθέτουν τις ελπίδες τους σε κάθε αναμέτρηση στην ικανότητα του Κριστιάνο Ρονάλντο στο σκοράρισμα, όμως κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, τουλάχιστον εξαρχής, στο ντέρμπι με την Τσέλσι. Ο Κάρικ τους… εξέπληξε όλους και ο Πορτογάλος δεν βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα!



Συνεχίζονται οι εκπλήξεις από τον Κάρικ – στον πάγκο ο Κριστιάνο Ρονάλντο για το ντέρμπι με την Τσέλσι!

Άφωνους άφησε άπαντες στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μάικλ Κάρικ, ο οποίος επέλεξε να μην ξεκινήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην βασική ενδεκάδα των «κόκκινων διαβόλων» για το ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής απέναντι στην Τσέλσι.

Ο Πορτογάλος λοιπόν, αρχικά θα παρακολουθήσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του απέναντι στους «μπλε» από τον πάγκο, πράγμα που συμβαίνει για 2η φορά στην σεζόν και εν συνεχεία αν κριθεί απαραίτητο θα περάσει στο ματς, ως μία συνέχεια των εκπλήξεων του Μάικλ Κάρικ, μετά την χρησιμοποίηση του Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ στο αρχικό σχήμα απέναντι στην Βιγιαρεάλ.

Μένει να δούμε αν η εν λόγω έκπληξη θα αποδειχθεί εκ νέου καταλυτική για την εξέλιξη της αναμέτρησης! Αναλυτικά η ενδεκάδα των κόκκινων διαβόλων»:

 

Δημήτρης Μανάκος