Υπερασπίζεται την έδρα της η Σάτον, φεύγουν με το «διπλό» Μπλάκπουλ και Πόρτσμουθ!

Ο Big Ben είναι και πάλι εδώ αυτό το Σαββατοκύριακο και επιλέγει τρία ματς που προσφέρονται για στοιχηματισμό και… κέρδη από τις χαμηλότερες κατηγορίες της Αγγλίας. Κερδίζει στην έδρα της η Σάτον, συνεχίζει το σερί η Πόρτσμουθ και πάει «καυτή» για το διπλό η Μπλάκπουλ.



Υπερασπίζεται την έδρα της η Σάτον, φεύγουν με το «διπλό» Μπλάκπουλ και Πόρτσμουθ!

Ακόμη ένα Σαββατοκύριακο είναι εδώ και οι επιλογές για στοιχηματισμό είναι πολλές, πάντα με έφεση στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.

 Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση της Μπέρμιγχαμ απέναντι στη Μπλάκπουλ για την 20η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε κακό φεγγάρι αγνοώντας τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές και βρίσκουν απέναντί τους την ποιοτική Μπλάκπουλ. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τρεις σερί ισοπαλίες με ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη 10αδα της βαθμολογίας και μοιάζουν ικανοί τη δεδομένη περίοδο να επιστρέψουν στις νίκες, εκμεταλλευόμενοι την κακή εικόνα της Μπέρμιγχαμ.

Απόδραση από την έδρα της Τζίλιγχαμ ψάχνει η Πόρτσμουθ στην 20η αγωνιστική της League One. Οι «Τζιλς» προέρχονται από τρεις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς να έχουν καταφέρει να σκοράρουν ούτε μία φορά, ενώ μετράει μόλις 2 γκολ στα τελευταία 7 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, ταλαιπωρείται από αρκετούς τραυματισμούς και μοιάζει ανήμπορη να αντιδράσει μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Στο αντίθετο στρατόπεδο, η Πόρτσμουθ ψάχνει την 6η σερί νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις ενώ έχει δουλέψει και την άμυνά της στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της. Έυκολα ή δύσκολα αναμένεται να περάσει από την έδρα της Τζίλιγχαμ και να σκαρφαλώσει στην πρώτη 10αδα της βαθμολογίας.

Ο Big Ben ολοκληρώνει την πρόβλεψή του με τον άσο της Σάτον στη League Two. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο ενώ στην έδρα τους μετρούν 5 νίκες σε 8 παιχνίδια. Αντίπαλός της, η αποκαρδιωτική Μπάροου που ενώ ξεκίνησε εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα, πλέον αγνοεί το τρίποντο για 8 σερί αγωνιστικές.

Οι προτάσεις του Big Ben:

Σάτον - Μπάροου 1

Τζίλιγχαμ - Πόρτσμουθ 2

Μπέρμιγχαμ - Μπλάκπουλ 2