Πώς η Γουλβς ξυπνάει τον κοιμώμενο γίγαντα που λέγεται Γκρασχόπερς

Η Γκρασχόπερς με την βοήθεια της Γουλβς ετοιμάζεται να αναγεννηθεί από τις στάχτες της και το BN Sports γράφει για την συνεργασία των δύο ομάδων που μόνο σε καλό μπορεί να βγει για τις «ακρίδες». 



Πώς η Γουλβς ξυπνάει τον κοιμώμενο γίγαντα που λέγεται Γκρασχόπερς

Όποιος ασχολείται με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ειδικά με την Ελβετία, γνωρίζει καλά πως καμία εκ των Βασιλεία και Γιούνγκ Μπόις -που κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια στην χώρα - είναι τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά μεγέθη της χώρας.

Άλλη είναι η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας και ας είναι εξαφανισμένη από τον ποδοσφαιρικό χάρτι τα τελευταία χρόνια. Η Γκρασχόπερς η οποία ετοιμάζεται με την βοήθεια της Γουλβς να αναγεννηθεί από τις στάχτες της.

Για όσους δεν γνωρίζουν η Γκρασχόπερς είναι η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ελβετία έχοντας κατακτήσει 27 πρωταθλήματα με τελευταίο τίτλο να είναι το Κύπελλο Ελβετίας το 2013.

Βέβαια, η παρακμή είχε αρχίσει αρκετά χρόνια νωρίτερα για τις «ακρίδες». Αρχικά με την κατεδάφιση του Hardturm, της ιστορικής τους έδρας, και στη συνέχεια με τον υποβιβασμό της ομάδας στην δεύτερη κατηγορία μετά από επτά δεκαετίες απόρροια και των πολλών και σοβαρών οικονομικών προβλημάτων.

Διαβάστε τη συνέχεια στο bnsports.gr