Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ: Μία «ανάσα» από την Ρέιντζερς, για να αποτελέσει μόλις τον 17ο προπονητή της ιστορίας της!

Οι τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν μόνο προκειμένου ο Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ να αποτελέσει το νέο προπονητή της Ρέιντζερς, με την τέως ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ να τα έχει βρει σε όλα με τον 46άχρονο προπονητή, και αν όλα κυλήσουν ομαλά, να αποτελέσει μόλις τον 17ο προπονητή στα 150 χρόνια ιστορία της!



Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ: Μία «ανάσα» από την Ρέιντζερς, για να αποτελέσει μόλις τον 17ο προπονητή της ιστορίας της!

«Μία ανάσα» από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ρείντζερς φαίνεται πως βρίσκεται ο Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ, με τον 46άχρονο προπονητή να τα έχει βρει σε όλα με την διοίκηση της ομάδας, και να εκκρεμεί απλώς η ανακοίνωση, προκειμένου να διαδεχθεί με κάθε επισημότητα τον Στίβεν Τζέραρντ.

Η αναζήτηση του εκλεκτού για την Ρέιντζερς έμοιαζε με απλή διαδικασία, και όλα δείχνουν πως Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ, μαζί με τους συνεργάτες του, θα αναλάβουν το έργο διατήρησης της ομάδας στην κορυφή του πρωταθλήματος της Σκωτίας.

Αν τα δημοσιεύματα επαληθευτούν και το deal «κλείσει», τότε ο 46άχρονος τεχνικός θα αποτελέσει μόλις τον 17ο προπονητής της Ρέιντζερς σε ολόκληρη την ιστορία της. Στα 150 χρόνια δηλαδή υπόστασής της, ο Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ είναι το νούμερο… 17 και ο πρώτος Ολλανδός προπονητής μετά τον Ντιρκ Άντβοκατ που αναλαμβάνει τις τύχες του συλλόγου!

Δημήτρης Μανάκος