Πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του ο Σάουθγκεϊτ!

Η Αγγλία κέρδισε την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και πλέον ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τριών λιονταριών» ετοιμάζεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών.Πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του ο Σάουθγκεϊτ!

Η  εικόνα της εθνικής Αγγλίας είναι εμφανώς βελτιωμένη μετά την έλευση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ το Νοέμβριο του 2016. Πέντε χρόνια αργότερα, τα τρία λιοντάρια έχουν φτάσει σε έναν ημιτελικό Μουντιάλ και έναν τελικό Euro χωρίς ωστόσο να έχουν καταφέρει να κατακτήσουν κάποιο τρόπαιο.

Πλέον, η Αγγλία ετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στα γήπεδα του Κατάρ, με την ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να παίρνει άνετα την πρόκριση από τους ομίλους των προκριματικών.

Έτσι, ο 51χρονος τεχνικός ετοιμάζεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο για 2,5 χρόνια ακόμη, με της ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τις 5 εκατ. λίρες, έναντι τριών που αμείβεται τώρα. Ο Άγγλος προπονητής αναμένεται να υπογράψει μέσα στις επόμενες εβδομάδες και να συνεχίσει τη δουλειά του στον πάγκο των «τριών λιονταριών» ενόψει Μουντιάλ.

Στράτος Μαρίνος