Αυτός είναι ένας άλλος Χάρι Κέιν (pics & vids)

Ζήτησε να παίξει, βρέθηκε στην 11άδα, πέτυχε τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και αυτός ο Χάρι Κέιν αποδεικνύει πόσο διαφορετικός είναι σε σχέση με τον άνθρωπο που παρουσιάζεται με τη φανέλα της Τότεναμ στην Πρέμιερ Λιγκ. 



Αυτός είναι ένας άλλος Χάρι Κέιν (pics & vids)

Ο Κέιν, αν και φυσικά μια ομάδα όπως αυτή του Σαν Μαρίνο δεν ήταν ποτέ δυνατό να τον σταματήσει, το διασκέδασε το βράδυ της Δευτέρας και έφτασε ακόμα πιο κοντά στην ιστορική κορυφή των σκόρερ όλων των εποχών για την Αγγλία. 

Στο ιστορικό 10-0 για το τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών του Μουντιάλ του Κατάρ, με το σύνολο του Σάουθγκεϊτ να εξασφαλίζει πλέον και επίσημα την πρόκριση στη διοργάνωση του 2022, ο Κέιν σκόραρε τέσσερις φορές σε διάστημα 15 λεπτών!

Ξεκίνησε από το 27' και σταμάτησε στο 42', για να βγει με αλλαγή στο δεύτερο μέρος και να ολοκληρώσει τη βραδιά του με το καρέ και το σύνολο των 48 τερμάτων με τη φανέλα με το εθνόσημο.

Μέσα στο 2021 πέτυχε 16 γκολ, τα περισσότερα που έχουν καταγραφεί ποτέ στα χρονικά των «τριών λιονταριών» από διεθνή σε ένα ημερολογιακό έτος, πλησίασε στο -5 πλέον από την κορυφή των σκόρερ όπου βρίσκεται ο Ρούνεϊ (53), ενώ, έγινε και ο πρώτος με καρέ τερμάτων στην εθνική ομάδα μετά τον Ίαν Ράιτ από το 1993.

Παράλληλα, για πρώτη φορά από το 1957 μέλος της εθνικής ομάδας σκοράρει χατ-τρικ σε διαδοχικά παιχνίδια. Εκείνος που το είχε καταφέρει πρώτος στην ιστορία ήταν το μακρινό 1909 ο Βίβιαν Γούντγουορντ, έπειτα ο Ντίξι Ντιν το 1927 και μετέπειτα (1957) ο Τόμι Τέιλορ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης