Σάουθγκεϊτ: «Παίρνουμε πολύ σοβαρά τον αγώνα με το Σαν Μαρίνο»

Η Αγγλία θα είναι πολύ σοβαρή στον αποψινό αγώνα απέναντι στο Σαν Μαρίνο όπως δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, με τα «τρία λιοντάρια» να χρειάζονται μόλις ένα βαθμό για να βρεθούν στο Κατάρ.



Σάουθγκεϊτ: «Παίρνουμε πολύ σοβαρά τον αγώνα με το Σαν Μαρίνο»

Τη χειρότερη ομάδα της Ευρώπης αντιμετωπίζει η Αγγλία απόψε με στόχο να κλειδώσει την πρόκρισή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στα γήπεδα του Κατάρ. Ο λόγος για το Σαν Μαρίνο που βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης της UEFA (210η θέση) και μετράει 8 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο.

Παρά την χαοτική διαφορά δυναμικότητας, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ τόνισε πως πρέπει η ομάδα του να πάρει στα σοβαρά το παιχνίδι και να πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο τεχνικός της Αγγλίας:

«Θέλουμε μία καλή εμφάνιση. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι πως η ομάδα που θα ξεκινήσει αύριο θα δηλώνει ότι έχουμε έρθει για να τελειώσουμε τη δουλειά, δεν έχουμε προκριθεί ακόμα.

Έχουμε χιλιάδες οπαδούς της Αγγλίας που έχουν ταξιδέψει και πρέπει η εμφάνισή μας να υπογραμμίζει τα γεγονότα αυτά. Το παίρνουμε πολύ σοβαρά», ήταν τα λόγια του Σάουθγκεϊτ.

Στράτος Μαρίνος