Κόνορ Γκάλαχερ: Ένας Παγκόσμιος πρωταθλητής που δεν μένει ποτέ ικανοποιημένος!

Ο Κόνορ Γκάλαχερ κέρδισε την πρώτη του κλήση στην εθνική ομάδα της Αγγλίας αποδεικνύοντας πως η σκληρή δουλειά και το πάθος μπορούν να σου προσφέρουν τις ευκαιρίες που σου αξίζουν.  



Κόνορ Γκάλαχερ: Ένας Παγκόσμιος πρωταθλητής που δεν μένει ποτέ ικανοποιημένος!

Από το δανεισμό του στην Κρίσταλ Πάλας μέχρι την κλήση του στην εθνική, ο Κόνορ Γκάλαχερ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου και το αποδεικνύει με κάθε πιθανό τρόπο τη φετινή σεζόν.

Ο 21χρονος μέσος της Τσέλσι που αγωνίζεται στους «αετούς» από το καλοκαίρι, διανύει την καλύτερη περίοδο στην καριέρα του, έχοντας πάρει φανέλα βασικού από τον Πατρίκ Βιεϊρά στην Πάλας, την ίδια ώρα που κέρδισε την πρώτη του κλήση στην εθνική Αγγλίας για το παιχνίδι με το Σαν Μαρίνο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Με απολογισμό 4 γκολ και 2 ασίστ στις πρώτες 10 αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ, ο Γκάλαχερ αξίζει και με το παραπάνω αυτή την ευκαιρία, έχοντας εντυπωσιάσει τους πάντες με την δουλειά που «ρίχνει» στις προπονήσεις αλλά και τις ικανότητές του στο γήπεδο.

Ο νεαρός μέσος, που έχει στεφθεί και Παγκόσμιος πρωταθλητής με την Κ17 της Αγγλίας το 2017, έχει κάνει ακόμη και τον τεχνικό της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, να παραμιλάει με τον Γερμανό να δηλώνει:

«Θα μπορούσες να τον ξυπνήσεις στις 4 το πρωί και εκείνος να ξεκινήσει να τρέχει, να σπριντάρει και να κερδίζει μονομαχίες»

Σε μία ηλικία που αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν έχουν την ωριμότητα να αγωνιστούν ως βασικοί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, εκείνος ηγείται της ομάδας του, πραγματοποιώντας εμφανίσεις που κανείς δεν θα περίμενε από ένα μικρό παιδί.

Πέρα από το αδιαμφισβήτητο ταλέντο, ο Κόνορ Γκάλαχερ έφτασε εκεί που είναι έχοντας προσπαθήσει πολύ, μέσα από θυσίες, ατελείωτες ώρες προπονήσεων και πολλή αγάπη για αυτό που κάνει. Και όπως είναι φυσικό, ο νεαρός τώρα αρχίζει και μόνο αυτός γνωρίζει ποιο θα είναι το ταβάνι του.

Στράτος Μαρίνος