Πουλάει Λίνγκαρντ για 10 εκατ. λίρες η Γιουνάιτεντ

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός δυσκολεύεται να βρει χρόνο συμμετοχής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι έτοιμοι να τον αφήσουν να αποχωρήσει για μόλις 10 εκατ. λίρες.



Πουλάει Λίνγκαρντ για 10 εκατ. λίρες η Γιουνάιτεντ

Ο Ιανουάριος πλησιάζει και αυτό σημαίνει ότι αρκετοί είναι οι παίκτες που ετοιμάζονται να αλλάξουν ποδοσφαιρική στέγη για ένα καλύτερο μέλλον. Ένας από αυτούς είναι ο Τζέσι Λίνγκαρντ που μοιάζει πιθανό να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει πάρει τα απαραίτητα λεπτά συμμετοχής και οι «κόκκινοι διάβολοι» αναμένεται να τον παραχωρήσουν για μόλις 10 εκατ. λίρες παρά το ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ το καλοκαίρι, με τα «σφυριά» να προσφέρουν 8 εκατ. παραπάνω.

Ο Λίνγκαρντ εντυπωσίασε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν υπό τις οδηγίες του Ντέβιντ Μόγες στο Λονδίνο σκοράροντας 9 γκολ σε 16 εμφανίσεις και πλέον τα «σφυριά» είναι έτοιμα να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, στην προσπάθεια που κάνουν για να τερματίσουν σε θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στράτος Μαρίνος