Συνεχίζουν το σερί Πλίμουθ και Έξετερ – υπερασπίζεται την έδρα της η Γουίκομ!

Ο Big Ben είναι και αυτή την εβδομάδα εδώ, και παρά το γεγονός πως το βάρος των περισσοτέρων έχει «πέσει» στην αναζήτηση των καλύτερων σημείων από τις εθνικές ομάδες, εντούτοις προτείνει τρεις αναμετρήσεις από τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας.



Συνεχίζουν το σερί Πλίμουθ και Έξετερ – υπερασπίζεται την έδρα της η Γουίκομ!

Κάθε φίλος του ποδοσφαίρου την δεδομένη χρονική περίοδο, πιθανότατα ασχολείται με τις εθνικές ομάδες και την αναζήτηση αναμετρήσεων που θα μπορούσαν να αποφέρουν κέρδη. Στην δική μας περίπτωση δεν θα συμβεί κάτι ανάλογο, αλλά στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας.

Εκεί που ο Big Ben επιλέγει να «κινηθεί» αναλογικά με την φόρμα, γεγονός που τον οδηγεί στην «στήριξη» τόσο της Πλίμουθ όσο και της Έξετερ. Η πρώτη είναι δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα της League Oneκαι δεν έχει ηττηθεί από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ η Έξετερ παρουσιάζεται εξαιρετική στην League Two, μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες και 13 ματς χωρίς να έχει αποχωρήσει από το γήπεδο, ούσα ηττημένη.

Ταυτόχρονα, ωραίο ματς αναμένεται να διεξαχθεί ανάμεσα στην Γουίκομ και την Πόρτσμουθ, με την έδρα της πρώτης να συνιστάται γενικότερα για Goal/Gοαl, αν αναλογιστεί κανείς πως το 71% των αγώνων της καταλήγουν με αυτόν τον τρόπο. Βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, έχει το πλεονέκτημα, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση για να επιβεβαιωθεί ο άσσος, είναι να κάνει συνεχόμενες νίκες επί των φιλοξενούμενων στο «σπίτι» της, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Συνοπτικά λοιπόν επιλέγουμε:

Γουίκομ – Πόρτσμουθ 1 ή Goal/Goal

Έξετερ – Όλνταμ 1

Άκρινγκτον – Πλίμουθ 2