Συνεχίζει το σερί με τον «καυτό» Μίτροβιτς η Φούλαμ – επιστρέφει στις νίκες η Μπόρνμουθ!

Ο Big Ben βρίσκεται για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο μαζί σας, και επιλέγει τρία ματς που προσφέρονται για στοιχηματισμό και… κέρδη από το πρωτάθλημα της Championship. Επικρατεί η Φούλαμ, με τον «καυτό» Μίτροβιτς, επιστρέφει στις νίκες η Μπόρνμουθ έναντι της Σουόνσι, σκοράρουν Νότιγχαμ και Πρέστον στην 17η αγωνιστική της Championship.



Συνεχίζει το σερί με τον «καυτό» Μίτροβιτς η Φούλαμ – επιστρέφει στις νίκες η Μπόρνμουθ!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η 17η αγωνιστική της Champioship, η οποία βρίσκει την Μπόρνμουθ να συναντά τη Σουόνσι στην έδρα της, με μοναδικό στόχο τη νίκη, την διατήρησή της στην κορυφή της βαθμολογίας, και την αποφυγή ενός «κάζου» που δεν έχει κάνει την εμφάνισή του, εδώ και 14 χρόνια.

Ο λόγος βεβαίως για το τελευταίο «διπλό» των «κύκνων» στην έδρα της πρωτοπόρου. Χρονολογείται το 2007, ενώ η Σουόνσι την τελευταία τριετία, μετρά τρεις ήττες έναντι της Μπόρνμουθ, μην έχοντας μάλιστα καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Την ίδια ώρα, η Φούλαμ του «καυτού», αναλογικά με την συχνότητα σκοραρίσματος, Μίτροβιτς, συναντά την Πίτερμπορο, μακριά από το «Κρέιβαν Κότατζ», με κίνητρο την παραμονή της στα ψηλά της βαθμολογίας, ούσα άλλωστε στην δεύτερη θέση. Η συγκομιδή των φιλοξενούμενων στις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους είναι εξαιρετική, με 16 βαθμούς σε οκτώ ματς, και μόλις εννέα γκολ παθητικό, την ώρα που η γηπεδούχος ομάδα, αποδεικνύεται «σκληρό καρύδι» στο «σπίτι» της, όπου έχει συγκεντρώσει τους 12 από τους 15 βαθμούς της.

Ο Big Ben ολοκληρώνει την πρόβλεψή του με το Goal/ Goal της Πρέστον με τη Νότιγχαμ. Η δεύτερη φημίζεται για τα γκολ που δέχεται στην έδρα της, με παθητικό 15 τερμάτων σε 8 αναμετρήσεις, εν αντιθέσει με τους φιλοξενούμενους, που απέδειξαν και κόντρα στην Λίβερπουλ, πως διαθέτουν εξαιρετικές επιθετικές αρετές.

  • Μπόρνμουθ - Σουόνσι 1
  • Πιτέρμπορο - Φούλαμ 2 
  • Νότιγχαμ Φόρεστ - Πρέστον Goal/Goal