Ο Ρονάλντο έχει πάντα τον τελευταίο λόγο! (vid)

Ο Ρονάλντο έσωσε για ακόμη μία φορά τη Γιουνάιτεντ στα τελευταία λεπτά με τον Πορτογάλο να δίνει έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του, εκτελώντας για τρίτη φορά την Αταλάντα μέσα σε 15 ημέρες.



Ο Ρονάλντο έχει πάντα τον τελευταίο λόγο! (vid)

Ξανά και ξανά! Ο Ρονάλντο έδωσε τη λύση στη Γιουνάιτεντ με ένα όμορφο βολέ στο 90+2΄για να κλέψει το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο. Ο Πορτογάλος είχε ισοφαρίσει και στο τέλος του πρώτου μέρους δίνοντας άλλο αέρα στην ομάδα του πριν την ανάπαυλα.

Με τα τέρματά του, ο CR7 έδειξε ακόμη μία φορά πόσο σημαντικός είναι για τους «κόκκινους διαβόλους» αφού πλέον τα 13 από τα 15 φετινά γκολ του έχουν έρθει είτε όταν η Γιουνάιτεντ έχανε είτε όταν βρισκόταν στην ισοπαλία.

Παράλληλα, έχει δώσει στη Γιουνάιτεντ όλους τους βαθμούς που έχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς τα γκολ του με Αταλάντα και Βιγιαρεάλ ήρθαν στο τέλος είτε για να σώσουν ένα βαθμό είτε για να «κλέψουν» και τους τρεις.

Πλέον, ο Κριστιάνο στα 36 του χρόνια διανύει μία δεύτερη νιότη, έχοντας σκοράρει 21 φορές στη φετινή σεζόν ενώ έφτασε τα 139 γκολ σε 180 εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, συνεχίζοντας να γράφει ιστορία στην αγαπημένη του διοργάνωση.

Με τα δύο χθεσινά του τέρματα, ο Πορτογάλος έγινε ο πρώτος σκόρερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που πετυχαίνει γκολ σε 4 συνεχόμενα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τον Ολλανδό «εκτελεστή», Ρουντ Φαν Νιστελρόι, το 2004.

Ο Κριστιάνο συνεχίζει να κάνει μαγικά πράγματα εντός αγωνιστικού χώρου και ο Σόλσκιερ μόνο ενθουσιασμένος μπορεί να είναι όταν ο επιθετικός του έρχεται με τόση φόρα σε ένα ντέρμπι του Μάντσεστερ.

 
 

 


 
 

 


Στράτος Μαρίνος