Τα εντυπωσιακά στατιστικά του Κριστιάνο Ρονάλντο στο νικηφόρο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φρόντισε να αντιδράσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην ποδοσφαιρική κρίση που βίωνε καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Πορτογάλο να σκοράρει, να δίνει την πρώτη του ασίστ μετά την επιστροφή του στο Μάντσεστερ, και να αναδεικνύεται δικαίως ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της αναμέτρησης!



Τα εντυπωσιακά στατιστικά του Κριστιάνο Ρονάλντο στο νικηφόρο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ!

Είναι δεδομένο πως ουδείς ανέμενε ακόμη μία καλή εμφάνιση του Κριστιάνο Ρονάλντο με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για να επιβεβαιώσει την επίδραση που διαδραματίζει ο Πορτογάλος με την επιστροφή του στις τάξεις της ομάδας.

Παρόλα αυτά, ο Πορτογάλος ήταν σίγουρο πως σε ένα ματς που ενδέχεται να σηματοδοτήσει εξελίξεις για την ομάδα του, ο ίδιος θα δήλωνε εμφατικά το παρών. Έτσι και έκανε…

Αρχικά, άνοιξε το σκορ στο 40ο λεπτό, έπειτα από ωραία πάσα του Μπρούνο Φερνάντες, και εκπληκτικό δικό του τελείωμα πριν η μπάλα πέσει στο έδαφος, και εν συνεχεία, έδωσε την πρώτη του ασίστ με την φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» μετά το… 2009, όπου και αποχώρησε!

Ενδιάμεσα, με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, σκόραρε ξανά με ακόμη ένα «άπιαστο» σουτ, αλλά ο VAR δεν του επέτρεψε να «διπλασιάσει» από νωρίς τα γκολ του και να… κυνηγήσει το χατ-τρικ. Παρά ταύτα, το εναρκτήριο γκολ, πέντε λεπτά πριν από την λήξη του ημιχρόνου, ήταν αρκετό για να τον αναδείξει σε πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή τους ματς!

Με αυτό μάλιστα, «πλήγωσε» την Τότεναμ για έκτη διαδοχική φορά στην καριέρα του, και 11η συνολικά σε 19 ματς!

 

Δημήτρης Μανάκος