Big Ben: Υπερασπίζεται την έδρα της η Τσάρλτον, παίρνει το «διπλό» η Γουίκομ!

Ο Big Ben επιστρέφει και προσφέρεται για πολλά κέρδη, σε ένα Σαββατοκύριακο που προετοιμάζει το φίλαθλο ποδοσφαιρικό κοινό, για το Champions League της επόμενης εβδομάδας. Επιλέγει τρία παιχνίδια από την League One, και σας καθοδηγεί στην… επιτυχία!



Big Ben: Υπερασπίζεται την έδρα της η Τσάρλτον, παίρνει το «διπλό» η Γουίκομ!

Προ των πυλών είναι η 16η αγωνιστική της League One, με τις Πλίμουθ και Γουίκομπ να καθοδηγούν την κούρσα, έχοντας 30 βαθμούς, ενώ οι γνωστές στους φίλους της Premier League, Γουίγκαν και Σάντερλαντ ακολουθούν, διεκδικώντας την επιστροφή τους στην Championship.

Ωστόσο, ο Big Ben στρέφεται σε ακόμη δύο αναμετρήσεις, πλην της πρωτοπόρου Γουίκομπ, η οποία θα επικρατήσει στην έδρα της Φλίτγουντ, εκμεταλλευόμενη την εξαιρετική αγωνιστική της κατάσταση, και τους 16 βαθμούς σε έξι ματς, ούσα και αήττητη τις τελευταίες 30 ημέρες σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Την ίδια ώρα, η Μίλτον Κέινς Ντονς αντιμετωπίζει την ουραγό Κρου, και μπορεί να φύγει με το «διπλό», αν αναλογιστεί κανείς την φόρμα των δύο ομάδων, την κακή ανασταλτική λειτουργία των γηπεδούχων, και την πρόσφατη, «βαριά» ήττα που υπέστησαν από την Σάντερλαντ με 4-0, ενώ η Τσάρλτον υποδέχεται το νέο προπονητή της στο «σπίτι» της, απέναντι στην Ντονκάστερ, θέλοντας να δει τον Τζόνι Τζάκσον να πετυχαίνει το δύο στα δύο!

ΠΡΟΤΑΣΗ:

Κρου – Μίλτον Κέινς Ντονς 2

Τσάρλτον – Ντονκάστερ  1

Φλίτγουντ – Γουίκομπ 2