Οι Μιναμίνο και Οριγκί γίνονται γκολτζήδες στο Λιγκ Καπ (vid)

Μπορεί να μην βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ, όμως οι δύο παίκτες βρίσκουν χρόνο συμμετοχής στο Λιγκ Καπ, αποδεικνύοντας πως υπήρχε λόγος που τους υπέγραψε η Λίβερπουλ.



Οι Μιναμίνο και Οριγκί γίνονται γκολτζήδες στο Λιγκ Καπ (vid)

Οι «ρεντς» δεν συνάντησαν κάποια ιδιαίτερη αντίσταση απέναντι στην Πρέστον, της οποίας επικράτησε με 2-0 περνώντας άνετα στην προημιτελική φάση του θεσμού.

Τo σκορ άνοιξε στο 62ο λεπτό ο Τακούμι Μιναμίνο με ένα όμορφο τελείωμα, φτάνοντας τα 3 τέρματα στη διοργάνωση, μετά από εκείνα στον προηγούμενο γύρο απέναντι στη Νόριτς. Ο Ιάπωνας μετράει 5 συμμετοχές στο Λιγκ Καπ έχοντας σκοράρει ισάριθμα γκολ ενώ έχει μοιράσει και μία ασίστ, αποτελώντας μία σίγουρη λύση για την τριάδα της επίθεσης όταν από αυτή απουσιάζουν οι Μανέ, Σαλάχ και Φιρμίνο.

Το δεύτερο γκολ στον αγώνα έβαλε ο Ντιβόκ Οριγκί, υπενθυμίζοντας σε όλους την τεράστια κλάση του. Έπειτα από τη σέντρα του Κώστα Τσιμίκα που κατέληξε στο δοκάρι, η μπάλα θα φτάσει μετά από κόντρες στον Βέλγο επιθετικό και εκείνος με ένα τρομερό τακουνάκι θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 και την πρόκριση της Λίβερπουλ στα προημιτελικά.

Για τον Οριγκί αυτό ήταν το 15ο παιχνίδι του στο Λιγκ Καπ, με τον 26χρονο επιθετικό να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα για 10η φορά. Αυτό δεν τον έχει εμποδίσει από το να καταγράψει 11 γκολ και 2 ασίστ στο συγκεκριμένο θεσμό και να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες της εξέδρας.

Ποια θα είναι η επόμενη έδρα που θα σκοράρουν οι δύο παίκτες της Λίβερπουλ στο Carabao; Θα μάθουν στην κλήρωση του Σαββάτου για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

 

Στράτος Μαρίνος