Ο Σαλάχ κατατρόπωσε τη Γιουνάιτεντ και έγινε ο απόλυτος σταρ! (vids)

Χατ-τρικ στο «Ολντ Τράφορντ», πέντε γκολ η Λίβερπουλ στο 50', ένα κατακόκκινο πάρτι και ο Μοχάμεντ Σαλάχ να γράφει ιστορία, όντας ο κορυφαίος Αφρικανός σκόρερ στο κορυφαίο πρωτάθλημα με 107 τέρματα! 



Ο Σαλάχ κατατρόπωσε τη Γιουνάιτεντ και έγινε ο απόλυτος σταρ! (vids)

Με έξι τέρματα μόνος του στο «Ολντ Τράφορντ» μέσα στο 2021. Τρία διαδοχικά ντέρμπι σε αυτό το γήπεδο έχοντας βρει δίχτυα, δίχως να το έχει πετύχει κανείς άλλος στην ιστορία της Λίβερπουλ.

Με γκολ σε 10 σερί παιχνίδια τη φετινή σεζόν και με 106 «χτυπήματα» στον λογαριασμό του στη Λίγκα.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αποδεικνύει ότι αξίζει το συμβόλαιο με... λευκή επιταγή για να διαλέξει το ποσό. 

Στο 38ο λεπτό από γύρισμα του Κεϊτά από δεξιά έκανε το δεξί πλασέ για το τρίτο γκολ της Λίβερπουλ στο Μάντσεστερ το απόγευμα της Κυριακής και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με αριστερό σουτ νίκησε ξανά τον Ντε Χέα για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στον τρόπο που η ομάδα του Κλοπ πατάει τη Γιουνάιτεντ. 

Και στο 49' από μαγική μπαλιά του Χέντερσον ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ έφυγε πάλι μόνος του μπροστά και έγραψε το 5-0 ολοκληρώνοντας το προσωπικό του χατ-τρικ! 

Αξίζει να σημειωθεί πως πλέον ο «Φαραώ» είναι ο κορυφαίος Αφρικανός σκόρερ στα χρονικά της Πρέμιερ με 107 τέρματα, τρία περισσότερα από τον Ντιντιέ Ντρογκμπά! 

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης