Άρχισε πάλι ο Μουρίνιο, τα βάζει με τους παίκτες του! (vid)

Μετά τη συντριβή από τη Μπόντο Γκλιμτ ο Ζοσέ Μουρίνιο άνοιξε για ακόμη μία φορά «μέτωπο» στην ομάδα, κατηγορώντας ανοικτά τους παίκτες για την εικόνα που παρουσίασαν μέσα στο γήπεδο.



Άρχισε πάλι ο Μουρίνιο, τα βάζει με τους παίκτες του! (vid)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο γνώρισε την πιο βαριά ήττα της ιστορίας του, δεχόμενος 6 γκολ για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ό,τι ήταν το παιχνίδι αριθμός 1008 σε πάγκους ομάδων. Η Μπόντο Γκλιμτ εμφανίστηκε καλύτερη από τη Ρόμα στο γήπεδο και το τελικό 6-1 δεν άρεσε καθόλου στον Πορτογάλο τεχνικό των «Ρωμαίων».

Μετά από το παιχνίδι με τη Γιουβέντους και πριν από το ντέρμπι απέναντι στη Νάπολι, ο «Special One» ήθελε να κάνει rotation όμως δεν του πέτυχε και τα έβαλε με τους παίκτες.

Για ακόμη μία φορά, ο Ζοσέ Μουρίνιο άνοιξε κόντρα με τους παίκτες του, κατηγορώντας τους δημόσια για όσα έγιναν μέσα στο γήπεδο.

«Η βασική εντεκάδα της Μπόντο είχε περισσότεροι ποιότητα από εμάς σήμερα, είναι καλύτεροι από εμάς… τώρα μην με ρωτάτε γιατί βάζω συνέχεια τους ίδιους παίκτες να παίζουν», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός που συνεχίζει να προκαλεί με τα όσα λέει.

 

 

Στράτος Μαρίνος