Ρεγκιλόν: «Παρακάλεσα τον διαιτητή να σταματήσει το ματς μόλις κατάλαβα τι είχε γίνει» (vid)

Ο Σέρχι Ρεγκιλόν βάζοντας την υγεία του συνανθρώπου του πάνω απ' όλα, όπως έγραψε και στα social media, εξήγησε τι συνέβη και πως ενημέρωσε άμεσα τον διαιτητή του αγώνα της Τότεναμ με την Νιούκαστλ για να σταματήσει το ματς και να τρέξουν οι γιατροί στον οπαδό που είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο. 

Ρεγκιλόν: «Παρακάλεσα τον διαιτητή να σταματήσει το ματς μόλις κατάλαβα τι είχε γίνει» (vid)

Ο αριστερός οπισθοφύλακας της Τότεναμ ήταν ο πρώτος που πλησίασε τον διαιτητή και του έδειξε το σημείο όπου υπήρχε πεσμένος οπαδός στις εξέδρες του γηπέδου της Νιούκαστλ, το απόγευμα της Κυριακής.

Αμέσως ο Ντάιερ πήγε στον πάγκο των «σπιρουνιών» και ζήτησε από τον γιατρό της ομάδας να πάρει τον απινιδωτή και να τρέξει στην κερκίδα, με το ματς να σταματάει προκειμένου να σωθεί μια ζωή.

«Άκουσα τον κόσμο να φωνάζει να σταματήσουμε και μόλις γύρισα είδα τον πεσμένο οπαδό. Είχα άγχος και πήγα στον διαιτητή, του είπα ότι δεν γινόταν να συνεχίσουμε να παίζουμε εμείς. Του έλεγα “σε παρακαλώ σταμάτα το ματς”» ανέφερε ο Ρεγκιλόν μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Σημειώνεται πως οι Ρεγκιλόν και Ντάιερ στην ελάχιστην τιμή που θα μπορούσαν να λάβουν για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν στο περιστατικό στις εξέδρες του St. James' Park, αναδείχθηκαν ως Most Valuable Players. 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης