Στιβ Μπρους: Σενάριο παραμονής του στον πάγκο της Νιούκαστλ για το ματς με την Τότεναμ, για να φτάσει τα 1000 παιχνίδια!

Ανατροπή σκηνικού φαίνεται πως έχει σημειωθεί τις τελευταίες ώρες στο ζήτημα της παραμονής του Στιβ Μπρους στη Νιούκαστλ, με τη νέα διοίκηση των «καρακαξών» να αφήνει εν τέλει τον έμπειρο προπονητή στον πάγκο, για ακόμη μία εβδομάδα. Αν οι φήμες επιβεβαιωθούν, ο Μπρους θα καθοδηγήσει την ομάδα του στο ματς με την Τότεναμ, και θα φτάσει τα 1000 ματς στους πάγκους, σε ολόκληρη την καριέρα του!



Στιβ Μπρους: Σενάριο παραμονής του στον πάγκο της Νιούκαστλ για το ματς με την Τότεναμ, για να φτάσει τα 1000 παιχνίδια!

Μία μεγάλη ανατροπή φαίνεται πως έχει σημειωθεί στο ζήτημα της απομάκρυνσης του Στιβ Μπρους από τον πάγκο της Νιούκαστλ, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο 60άχρονος προπονητής θα παραμείνει στο «τιμόνι» της ομάδας μέχρι νεοτέρας.

Αν η επιδίωξη του Μπρους υλοποιηθεί, οι Σαουδάραβες πέρα από την πίστωση χρόνου, του δίνουν την δυνατότητα να φτάσει τα 97 ματς με τη Νιούκαστλ, σε 2,5 χρόνια παρουσίας, και τα… 1000 στην προπονητική του καριέρα! Επίσης, θα επιχειρήσει να οδηγήσει τις «καρακάξες» στην πρώτη τους νίκη στην τρέχουσα σεζόν, έπειτα από επτά αποτυχημένες προσπάθειες, και στην «παρθενική» επικράτηση ύστερα από τον Μάιο, και την προηγούμενη Premier League.

Αν μάλιστα τα δημοσιεύματα επαληθευτούν, ο Μπρους θα έχει ακόμη μία ευκαιρία προς έκπληξη όλων, αν αναλογιστεί κανείς πως οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του ναι μεν είναι πολλοί, αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή, κανένας, πλην του Φονσέκα, δεν είναι κοντά σε συμφωνία.

 

Δημήτρης Μανάκος