Άσκησε έφεση η Ντέρμπι για την αφαίρεση 12 βαθμών!

Η Ντέρμπι Κάουντι άσκησε έφεση για την αφαίρεση 12 βαθμών που της επιβλήθηκε μετά την είσοδο του συλλόγου σε καθεστώς αναγκαστικής οικονομικής διαχείρισης, με την EFL να ανακοινώνει πως η βαθμολογία της θα παραμείνει αμετάβλητη μέχρι και το τέλος της εκδίκασης της προσφυγής.



Άσκησε έφεση η Ντέρμπι για την αφαίρεση 12 βαθμών!

Η Ντέρμπι Κάουντι, με τον Γουέιν Ρούνεϊ στην άκρη του πάγκου της, ανακοίνωσε το Σεπτέμβριο πως μπαίνει σε καθεστώς αναγκαστικής οικονομικής διαχείρισης με αποτέλεσμα να της αφαιρεθούν 12 βαθμοί από τη βαθμολογία της . Έκτοτε, η ομάδα της Τσάμπιονσιπ, έχει καταφέρει να μαζέψει 14 βαθμούς στα τελευταία 11 παιχνίδια της (3 νίκες, 5 ισοπαλίες, 3 ήττες).

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα, κατατέθηκε έφεση για την αφαίρεση των 12 βαθμών, με μία σύντομη δήλωση της EFL να αναφέρει πως η βαθμολογία της Ντέρμπι θα παραμείνει αμετάβλητη μέχρι και το τέλος της εκδίκασης της υπόθεσης.

Αυτή τη στιγμή τα «κριάρια» βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 2 βαθμούς, 7 βαθμούς κάτω από την Χαλ και την 21η θέση που εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία.

 

Στράτος Μαρίνος