Ντέρμπι Κάουντι: Υποψήφιος αγοραστής της ο Μάικλ Άσλεϊ που πούλησε τη Νιούκαστλ!

Πιθανό φαντάζει τις τελευταίες ώρες το ενδεχόμενο ενασχόλησης του τέως προέδρους της Νιούκαστλ, Μάικλ Άσλεϊ με την Ντέρμπι Κάουντι, με τον επί σειρά ετών ισχυρό άνδρα των «καρακαξών» να θέλει να βγάλει την ομάδα της Championship από το οικονομικό αδιέξοδο!



Ντέρμπι Κάουντι: Υποψήφιος αγοραστής της ο Μάικλ Άσλεϊ που πούλησε τη Νιούκαστλ!

Μπορεί η Ντέρμπι Κάουντι να έχει περάσει σαφώς σε οικονομικό αδιέξοδο τους τελευταίους μήνες, με την πιο πρόσφατη εξέλιξη να αποτελεί το γεγονός της αναγκαστικής διαχείρισης, στην οποία μπήκε, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την αφαίρεση βαθμών, όμως η ιστορία… δεν φαίνεται να σταματά εκεί.

Και αυτό διότι, ο επί σειρά 14 ετών, πρόεδρος της Νιούκαστλ, Μάικλ Άσλεϊ, παρουσιάζεται πρόθυμος να εμπλακεί στα διοικητικά της και να ανεβάσει ξανά την ομάδα στην Premier League, μετά τα 300 εκατομμύρια που έλαβε από το fund των Σαουδαράβων, προκειμένου να ανάψει το πράσινο φως και να αποδεχθεί την πρόταση!

Διόλου απίθανο λοιπόν δεν πρέπει να θεωρείται το εν λόγω ενδεχόμενο, με τον Μάικλ Άσλεϊ να θέλει να αγοράσει την Ντέρμπι Κάουντι, και την ομάδα του Γουέιν Ρούνεϊ να αναμένει καρτερικά τις εξελίξεις!

Δημήτρης Μανάκος