Το εκπληκτικό δίδυμο των Ντέκλαν Ράις και Μάικλ Αντόνιο που οδηγούν με ασφάλεια την Γουέστ Χαμ!

Ιστορική αποδείχθηκε η χθεσινή ημέρα για την Γουέστ Χαμ, με τα «σφυριά» να επικρατούν για πρώτη φορά στην έδρα τους, σε ολόκληρη την ιστορία τους, στο Europa League, απέναντι στην Ραπίντ Βιέννης με 2-0, έχοντας ως πρωταγωνιστές τους συνήθεις υπόπτους, Ντέκλαν Ράις και Μάικλ Αντόνιο!



Το εκπληκτικό δίδυμο των Ντέκλαν Ράις και Μάικλ Αντόνιο που οδηγούν με ασφάλεια την Γουέστ Χαμ!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φρόντισε η Γουέστ Χαμ, να συνδυάσει την παρουσίαση των αγαλμάτων των Τζεφ Χαρστ, Μπόμπι Μουρ και Μάρτιν Πίτερς, με την πρώτη της νίκη στο Europa League, σε ολόκληρη την ιστορία της, απέναντι στην Ραπίντ Βιέννης, η οποία είχε στην βασική της ενδεκάδα τον Ταξιάρχη Φούντα.

Τα «σφυριά» βρήκαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, δεν δέχθηκαν γκολ σε δεύτερο διαδοχικό ματς στην Ευρώπη, και έκαναν το 2/2 στο Europa League, έχοντας και πάλι σε εκπληκτική ημέρα τους Ντέκλαν Ράις και Μάικλ Αντόνιο.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος σκόραρε και στην δεύτερη αναμέτρηση της ομάδας του στο Europa League, όντας μόλις ο τρίτος ποδοσφαιριστής της που βρίσκει δίχτυα στα δύο πρώτα παιχνίδια ευρωπαϊκής διοργάνωσης, και ο πρώτος τον 21ο αιώνα, ενώ παράλληλα συνεχίζει το ρεκόρ που «έπιασε» απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όντας ο νεότερος μετά τον Φρανκ Λάμπαρτν, που βρίσκει δίχτυα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο Άγγλος άλλωστε, πρώην ποδοσφαιριστής της Γουέστ Χαμ και της Τσέλσι, και τέως προπονητής των «μπλε», είχε καταφέρει κάτι ανάλογο στην… αλλαγή της χιλιετίας, στο ματς απέναντι στην Όσιεκ, σε ηλικία 21 ετών και 88 ημερών!

Την ίδια ώρα, εκπληκτική χαρακτηρίζεται και η εμφάνιση του Μάικλ Αντόνιο, που εξακολουθεί να επιβεβαιώνει πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του! Έδωσε την ασίστ στο πρώτο γκολ, αγωνίστηκε για κάτι περισσότερο από μία ώρα, και «έπιασε» τον Μοχάμεντ Σαλάχ στην συμμετοχή στα γκολ, στην τρέχουσα σεζόν, όντας παράλληλα και στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ στην Premier League.

Ένα εκπληκτικό λοιπόν δίδυμο έχει την τύχη να έχει στις τάξεις της η Γουέστ Χαμ! Δύο ποδοσφαιριστές που σέβονται το παρελθόν της, και ορίζουν το μέλλον της, οδηγώντας την με ασφάλεια σε «ιστορικές» στιγμές, υπό το βλέμμα του Σερ Τζεφ Χαρστ, έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου!

Δημήτρης Μανάκος