Εθνική Αγγλίας: Μέσα Φόντεν και Γουότκινς, εκτός Μαγκουάιρ και Αλεξάντερ-Άρνολντ για τα παιχνίδια με Ανδόρρα και Ουγγαρία! (pic)

Τα «τρία λιοντάρια» ρίχνονται και πάλι στη μάχη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να ανακοινώνει την 23αδα για τα παιχνίδια με Ανδόρρα και Ουγγαρία.



Εθνική Αγγλίας: Μέσα Φόντεν και Γουότκινς, εκτός Μαγκουάιρ και Αλεξάντερ-Άρνολντ για τα παιχνίδια με Ανδόρρα και Ουγγαρία! (pic)

Χωρίς τους τραυματίες Χάρι Μαγκουάιρ και Αλεξάντερ-Άρνολντ θα αγωνιστεί η εθνική Αγγλίας στα παιχνίδια με Ανδόρρα (09/10) και Ουγγαρία (12/10) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα πραγματοποιηθεί στο Κατάρ το 2022.

Στην αποστολή επέστρεψαν οι Φιλ Φόντεν που ανάρρωσε από τον τραυματισμό που είχε αποκομίσει από το Euro 2020 και Όλι Γουότκινς που εντυπωσιάζει για ακόμη μία σεζόν με τη φανέλα της Άστον Βίλα. Επιστροφή και για τον νεαρό αμυντικό της Μίλαν Φικάγιο Τομόρι που έχει πραγματοποιήσει μία συμμετοχή με τα τρία λιοντάρια απέναντι στο Κόσσοβο το 2019, αγωνιζόμενος για μόλις 6 λεπτά.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Πάτρικ Μπάμφονρντ, Τζουντ Μπέλιγχαμ και Κάλβερτ-Λιούιν.

Αναλυτικά η αποστολή της εθνικής Αγγλίας:

Τερματοφύλακες: Σαμ Τζόνστοουν, Τζόρνταν Πίκφορντ, Άαρον Ράμσντεϊλ

Αμυντικοί: Κόνορ Κόαντι, Ρις Τζέιμς, Τάιρον Μινγκς, Λουκ Σο, Τζον Στόουνς, Φικάγιο Τομόρι, Κίεραν Τρίπιερ, Κάιλ Γουόκερ

Μέσοι: Φιλ Φόντεν, Τζόρνταν Χέντερσον, Τζέσι Λίνγκαρντ, Μέισον Μάουντ, Κάλβιν Φίλιπς, Ντέκλαν Ράις

Επιθετικοί: Τζακ Γκρίλις, Χάρι Κέιν, Ραχίμ Στέρλινγκ, Μπουκάγιο Σάκα, Τζέιντον Σάντσο, Όλι Γουότκινς

 

Στράτος Μαρίνος