Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πάντα τον τελευταίο λόγο! (vid)

Ο CR7 βρήκε δίχτυα στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ, ολοκληρώνοντας την ανατροπή και χαρίζοντας τη νίκη με 2-1 στην ομάδα του. Αυτό ήταν το 12ο γκολ στην καριέρα του Πορτογάλου στο Τσάμπιονς Λιγκ που απολαμβάνει την κορυφή στη σχετική κατηγορία.



Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πάντα τον τελευταίο λόγο! (vid)

Δε σταματάει να σπάει ρεκόρ ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο CR7 με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο του Όλντ Τράφορντ συμπλήρωσε 178 συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ξεπερνώντας τον Ίκερ Κασίγιας και κατακτώντας την κορυφή της σχετικής λίστας.

Ο Πορτογάλος σούπερσταρ ήταν καθοριστικός για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού πέτυχε το γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του στο 90+5΄, στέλνοντας όλους τους φίλους της στον έβδομο ουρανό. Αυτό ήταν το 12ο γκολ του Ρονάλντο στις καθυστερήσεις ενός αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ, μία ακόμη κατηγορία που έχει την πρωτιά, με τον Λιονέλ Μέσι που βρίσκεται στη δεύτερη θέση να έχει μόλις 6.

 

Μάλιστα το χθεσινό γκολ ήταν το 3ο του Πορτογάλου στη διοργάνωση που δίνει νίκη στην ομάδα του στις καθυστερήσεις ενός αγώνα. Με αυτό το τέρμα, πλέον, μοιράζεται την κορυφή της σχετικής λίστας με τον Σέρχιο Αγουέρο, ωστόσο κάτι μας λέει πως θα ξεπεράσει και τον Αργεντινό.

 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σίγουρα δεν θυμίζει την εικόνα που είχε τα χρυσά χρόνια του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, όμως με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην ομάδα δεν μπορείς «ποτέ να πεις ποτέ».

Γιατί ο Πορτογάλος θα έχει πάντα τον τελευταίο λόγο…!

 

 


Στράτος Μαρίνος