Παρί Σεν Ζερμέν - Μάντσεστερ Σίτι: Δύο δισεκατομμύρια ευρώ παίζουν μπάλα στο Παρκ Ντε Πρενς!

Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν θα βρεθούν αντιμέτωπες απόψε (28/09) στο Παρκ Ντε Πρενς για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με τις δύο ομάδες να αποτελούν τις ακριβότερες στη διοργάνωση αγγίζοντας συνολικά τα 2 δις ευρώ.



Παρί Σεν Ζερμέν - Μάντσεστερ Σίτι: Δύο δισεκατομμύρια ευρώ παίζουν μπάλα στο Παρκ Ντε Πρενς!

Μάχη γιγάντων έχει το μενού στο αποψινό Τσάμπιονς Λιγκ με την Παρί Σεν Ζερμέν των Μέσι, Νεϊμαρ και Εμπαπέ να υποδέχεται στο Παρίσι την Μάντσεστερ Σίτι για την 2η αγωνιστική των ομίλων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Πέρα από τη δυναμική των ομάδων, με τους Γάλλους να πραγματοποιούν πρωτοκλασάτες μεταγραφές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με ονόματα όπως ο Λιονέλ Μέσι και ο Σέρχιο Ράμος και τους «πολίτες» να αποτελούν μία από τις δυνατότερες ομάδες στην διοργάνωση, στο Παρκ Ντς Πρενς θα βρεθούν… 2 δις ευρώ.

Σύμφωνα με τα νούμερα της transfermarkt, οι δύο ομάδες βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τις ακριβότερες της φετινής διοργάνωσης.

Η αξία των παικτών της Μάντσεστερ Σίτι ξεπερνάει το 1 δις ευρώ, με ακριβότερο από όλους τον Κέβιν Ντε Μπρόινε που κοστολογείται στα 100 εκατ. ευρώ ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν διαθέτει παίκτες συνολικής αξίας 997 εκατ. ευρώ. Φυσικά ακριβότερος της παίκτης είναι το παιδί-θαύμα του γαλλικού ποδοσφαίρου, Κιλιάν Εμπαπέ με την αξία του να ανέρχεται στα 160 εκατ. ευρώ.

Η μάχη των Αράβων, όπως θα μπορούσε να την αποκαλέσει κανείς λόγω των ιδιοκτητών των ομάδων, θα αποτελέσει μία από τις ακριβότερες αναμετρήσεις στην ιστορία της διοργάνωσης, ξεπερνώντας τα 1,9 δις του περσινού τελικού.

Στράτος Μαρίνος