Κρίσταλ Πάλας: Το de javu της περσινής σεζόν απέναντι στην Μπράιτον και τα γκολ του Ζαχά που… δεν οδηγούν σε νίκη!

«Μία ανάσα» από τη νίκη απέναντι στην Μπράιτον, και την δεύτερη επικράτησή της στην τρέχουσα Premier League έφτασε η Κρίσταλ Πάλας (1-1) με τους «γλάρους» πάντως να βρίσκουν γκολ ισοφάρισης στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, θυμίζοντας στους γηπεδούχους πως δεν… έμαθαν καλά, το περσινό μάθημά τους!



Κρίσταλ Πάλας: Το de javu της περσινής σεζόν απέναντι στην Μπράιτον και τα γκολ του Ζαχά που… δεν οδηγούν σε νίκη!

Κάτι λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα απέμεναν στο «Σέλχαρστ Παρκ» προκειμένου η Κρίσταλ Πάλας να επικρατήσει της Μπράιτον με 1-0, χάρη στο πέναλτι-γκολ του Γουίλφριντ Ζαχά, και να πανηγυρίσει την δεύτερη νίκη της στην τρέχουσα Premier League, και πάλι στο ίδιο γήπεδο.

Ωστόσο η εξαιρετική Μπράιτον, εν αντιθέσει με το 3-0 της Τότεναμ στην έδρα της Πάλας, αυτή την φορά είχε απάντηση. Ο Μοπέ σκόραρε, και το τελικό 1-1 μοιάζει να «πληγώνει» περισσότερο το σύνολο του Πατρίκ Βιεϊρά, το οποίο και πέρυσι απέναντι στους «γλάρους» είχε βιώσει ένα απίστευτο déjà vu!

Ο Ζαχά είχε δώσει στην 5η τότε αγωνιστική, στα μέσα Οκτωβρίου, το προβάδισμα στην ομάδα του, και πάλι από το σημείο του πέναλτι, αλλά η Μπράιτον είχε ισοφαρίσει, μετά το 85ο λεπτό, «κλέβοντας» τον βαθμό της ισοπαλίας!

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης μάλιστα, είναι το γεγονός πως και στην προτελευταία φορά που η Κρίσταλ Πάλας είχε αναδειχθεί ισόπαλη στην έδρα της με 1-1 έχοντας προηγηθεί, ο Ζαχά αποτελούσε και πάλι τον ποδοσφαιριστή που είχε βρει δίχτυα! Είχε ανοίξει το σκορ με το 8ο περσινό του γκολ απέναντι στην Λέστερ, αλλά μία στιγμή του Χάρβεϊ Μπαρνς στο 83’, ήταν αρκετή για να της στερήσει και πάλι το τρίποντο!

Δημήτρης Μανάκος