Ριγιάντ Μαχρέζ: Δύο γκολ και ασίστ μόνο σε… 6-1! (vid)

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ ήταν από τους πολυτιμότερους της αναμέτρησης απέναντι στη Γουίκομπ για τον τρίτο γύρο του Carabao Cup, σκοράροντας 2 γκολ και μοιράζοντας 1 ασίστ, στατιστικό που έχει καταφέρει ακόμη μία φορά με τη φανέλα της Σίτι και πάλι σε παιχνίδι που έληξε 6-1.



Ριγιάντ Μαχρέζ: Δύο γκολ και ασίστ μόνο σε… 6-1! (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 6-1 της Γουίκομπ για τον τρίτο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας με τον Ριγιάντ Μαχρέζ να είναι εκπληκτικός, γεμίζοντας τη στατιστική με 2 γκολ και 1 ασίστ.

Ο Αλγερινός εξτρέμ σκόραρε στο 43΄για την ανατροπή του σκορ ενώ ήταν αυτός που διέυρυνε το σκορ στο 5-1 μετά την ασίστ του Ραχίμ Στέρλινγκ. Παράλληλα ήταν αυτός που μοίρασε την ασίστ για τη βολίδα του Φιλ Φόντεν και το 3-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Μαχρέζ δεν καταφέρνει για πρώτη φορά κάτι τέτοιο, καθώς στο παρελθόν έχει ξαναμοιράσει ασίστ στο ίδιο παιχνίδι που έχει σκοράρει δύο φορές, απέναντι στην Άστον Βίλα. Μάλιστα και σε εκείνο τον αγώνα, η Μάντσεστερ Σίτι είχε επικρατήσει με 6-1, όμως το είχε καταφέρει στο Βίλα Παρκ.

Σε εκείνο το παιχνίδι, στις 12 Ιανουαρίου του 2020, ο Μαχρέζ είχε σκοράρει τα πρώτα δύο γκολ για τους «πολίτες» ενώ ήταν αυτός που σέρβιρε το γκολ για το 6-0 στον Σέρχιο Αγουέρο, λίγα λεπτά πριν ο Ελ Γκάζι διαμορφώσει το τελικό 6-1 από την άσπρη βούλα.

 

 


Στράτος Μαρίνος