Ο Κριστιάνο δείχνει πως επέστρεψε για τίτλους κι όχι για διακοπές

Με τέσσερα γκολ σε τρία ματς, ηγεσία στον αγωνιστικό χώρο και θετικότατη επίδραση στους συμπαίκτες του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δείχνει πως επέστρεψε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Πρέμιερ Λιγκ για να πετύχει πράγματα κι όχι απλά για το... συναισθηματικό κομμάτι.  



Ο Κριστιάνο δείχνει πως επέστρεψε για τίτλους κι όχι για διακοπές

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ στο ματς με την Γιούνγκ Μπόις για το Τσάμπιονς Λιγκ, όταν βγήκε με αλλαγή, προσπάθησε να βοηθήσει και από τον πάγκο και να δώσει οδηγίες στους συμπαίκτες του, «παρεμβαίνοντας» στο έργο του Σόλσκιερ.

Απέναντι στην Γουέστ Χαμ σκόραρε ξανά και μάλιστα, πριν από την έναρξη του ματς ήταν ομιλητικός και προσπαθούσε να ενθαρρύνει τους υπόλοιπους για να ξεπεράσουν την ήττα – σοκ με ανατροπή στη Βέρνη.

Τα τέσσερα γκολ σε τρία παιχνίδια, έχοντας μάλιστα βρει δίχτυα στο πρώτο του ματς στην Πρέμιερ Λιγκ εντός έδρας μετά την επιστροφή του, στην πρώτη εξόρμηση αλλά και στο νέο, πρώτο του παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ με τους «κόκκινους διαβόλους», δεν είναι οι μοναδικοί λόγοι που φανερώνουν την τρομερή διάθεση του CR7.

Ο Κριστιάνο αυτή τη στιγμή έχει τις περισσότερες τελικές προσπάθειες από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή στο κορυφαίο πρωτάθλημα (13), τις περισσότερες εντός περιοχής (12) και τις περισσότερες on target (7).

Επιπλέον, έχει τις περισσότερες επαφές με τη μπάλα στο «κουτί» (21) και έχει δημιουργήσει τις περισσότερες μεγάλες φάσεις για γκολ (5) στα δυο παιχνίδια που έχει προλάβει να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ σε αυτό το εντυπωσιακό come-back.

Και επειδή για τον Κριστιάνο η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου την Κυριακή κατέγραψε την μεγαλύτερη ταχύτητα στο παιχνίδι από κάθε άλλον, με 32,51 χλμ./ώρα, με δεύτερο τον Άαρον Γουάν – Μπισάκα που κατέγραψε ταχύτητα 32,41 χλμ./ώρα.

Κώστας Ζάλιαρης