Αντιδράει η Μπέρμιγχαμ, μπορεί το «διπλό» η Λέιτον Όριεντ

Το Σάββατο είναι εδώ και μαζί ξεκινάει η δράση στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας με σημαντικά παιχνίδια σε Τσάμπιονσιπ και League Two με δυνατά σημεία για όλους τους φίλους του στοιχήματος.



Αντιδράει η Μπέρμιγχαμ, μπορεί το «διπλό» η Λέιτον Όριεντ

Το κουπόνι του στοιχήματος είναι γεμάτο με παιχνίδια σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, ωστόσο οι σημερινές προτάσεις αφορούν την Τσάμπιονσιπ και τη League Two, με σημαντικά παιχνίδια για την 8η αγωνιστική των πρωταθλημάτων.

Πιτέρμπορο – Μπέρμιγχαμ (17:00) – Διπλό

Στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, η Μπέρμιγχαμ φιλοξενείται από την Πιτέρμπορο και θέλει να επανέλθει στις νίκες μετά από την ήττα από το φαβορί για την άνοδο, Φούλαμ. Οι γηπεδούχοι μετρούν 4 σερί ήττες έχοντας δεχτεί 9 γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια, την ώρα που ποτέ δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν το τρίποντο απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο.

ΚΠΡ – Μπρίστολ Σίτι (17:00) – Άσσος

Ακόμη ένα παιχνίδι στην Τσάμπιονσιπ με την ΚΠΡ να υποδέχεται τη Μπρίστολ Σίτι μετά την ήττα από τη Μπόρνμουθ μεσοβδόμαδα με 2-1. Οι «χουπς» ήταν αρκετά καλοί ωστόσο δεν τα κατάφεραν απέναντι σε ένα φαβορί για την άνοδο και τώρα θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι σε μία Μπρίστολ Σίτι που ήρθε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στη Λούτον, εμφανίζοντας ένα αρκετά μέτριο πρόσωπο.

Μπρίστολ Ρόβερς – Λέιτον Όριεντ (17:00) – Διπλό

Η Μπρίστολ Ρόβερς των 5 γκολ σε 7 αγώνες της League Two, υποδέχεται τη σκληροτράχηλη Λέιτον Όριεντ για την 8η αγωνιστική της  4ης κατηγορίας της Αγγλίας. Οι γηπεδούχοι έχουν πρόβλημα στο σκοράρισμα ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κερδίσει ακόμα εκτός έδρας, φέρνοντας ωστόσο σημαντικές ισοπαλίες απέναντι σε Σάλφορντ, Καρλάιλ και Νιούπορτ. Σήμερα η Λέιτον Όριεντ μπορεί να σπάσει το ρόδι και να γευτεί τη γεύση των τριών βαθμών μακριά από την έδρα της, απέναντι στην «άσφαιρη» Ρόβερς.

Οι σημερινές επιλογές:

Πιτέρμπορο – Μπέρμιγχαμ 2

ΚΠΡ – Μπρίστολ Σίτι 1

Μπρίστολ Ρόβερς – Λέιτον Όριεντ