Κριστιάνο: Καμία άλλη φανέλα στην Πρέμιερ δεν ξεπούλησε τόσο γρήγορα!

Γράφει ιστορία... πριν καν μπει στο γήπεδο και ακουμπήσει μπάλα! Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαλύει όλα τα ρεκόρ ως προς την απήχηση προς τον κόσμο του ποδοσφαίρου και τώρα η φανέλα του ήρθε να καταρρίψει κάθε επίδοση διάθεσης εμφανίσεων στα χρονικά της Πρέμιερ Λιγκ!  



Κριστιάνο: Καμία άλλη φανέλα στην Πρέμιερ δεν ξεπούλησε τόσο γρήγορα!

Τα περισσότερα retweets, τα περισσότερα Likes στο Instagram, τα περισσότερα mentions στο Twitter σε ό,τι αφορά αθλητικό γεγονός και τώρα τις περισσότερες φανέλες στα χρονικά του κορυφαίου πρωταθλήματος.

Η μεγάλη επιστροφή του CR7 στο «σπίτι» του θα μείνει στην ιστορία και πλέον υπάρχουν187 εκατομμύρια λίρες έσοδα (σε σύνολο όλων των εταιρειών που την έθεσαν προς πώληση) από τη διάθεση της φανέλας του με το έμβλημα της Γιουνάιτεντ σε τόσες λίγες μέρες διάθεσης!

Δίχως καν να έχει ακουμπήσει ο Πορτογάλος τη μπάλα, οπαδοί και θαυμαστές του απ' όλο τον κόσμο έχουν φροντίσει ώστε να υπάρχουν αυτή τη στιγμή 13,1 εκατομμύρια έσοδα στα ταμεία των «κόκκινων διαβόλων»!

Δηλαδή, όλο το ποσό της μεταγραφής δίχως τα μπόνους που συμπεριλήφθηκαν στο deal με τη Γιουβέντους!

«Παρακολουθούμε τα στοιχεία που προκύπτουν από τις αναζητήσεις του Ronaldo 7 στο διαδίκτυο και έχουν αυξηθεί κατά 600%» ανέφερε ο retail expert, Στιούαρτ ΜακΚλερ, έπειτα και από τα στοιχεία που ανέδειξε η ιστοσελίδα lovethesales.com.

Φυσικά αξίζει να σημειωθεί πως ο αριθμός των εμφανίσεων του Κριστιάνο μέχρι στιγμής φτάνει κοντά στο διπλάσιο από τις φανέλες του Μέσι με την Παρί... 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης