Αγγλία: Συνέχισε τις μεγάλες νίκες και δεν έχει χάσει από το 2009 σε προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση της Αγγλίας στην Πούσκας Αρένα, με το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να εντυπωσιάζει, και να φεύγει με ένα επιβλητικό «διπλό» από την Ουγγαρία (0-4), διευρύνοντας ένα σερί που ξεκίνησε πριν από δύο δεκαετίες.



Αγγλία: Συνέχισε τις μεγάλες νίκες και δεν έχει χάσει από το 2009 σε προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, φρόντισε η Αγγλία να επιστρέψει στην πρώτη επίσημη αγωνιστική της υποχρέωση, μετά τον χαμένο τελικό στα πέναλτι από την Ιταλία, στο Wembley, με το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να είναι εντυπωσιακό στο δεύτερο ημίχρονο, να πετυχαίνει τέσσερα γκολ και να υποχρεώνει την Ουγγαρία στην πιο βαριά εντός έδρας ήττα της ιστορίας της, σε Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Την ίδια ώρα οι Άγγλοι διατήρησαν ένα εντυπωσιακό σερί, που ξεκίνησε το 2009, και δεν λέει να «σπάσει». Η τελευταία τους ήττα άλλωστε σε προκριματική φάση Μουντιάλ χρονολογείται πριν από 12 χρόνια, με 1-0 από την Ουκρανία, ενώ έκτοτε, είτε σε προκριματικά EURO, είτε σε προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχουν βιώσει μόλις ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα, πριν από δύο χρόνια, και πάλι εκτός έδρας, αυτή την φορά από την Τσεχία (2-1).

Το σερί τους λοιπόν συνεχίζεται, ο Ραχίμ Στέρλινγκ βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά εκτός έδρας μετά από έναν χρόνο, και τα «Τρία Λιοντάρια», έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, έφτασαν στην 14η νίκη τους με τον Σάουθγκεϊτ στον πάγκο, στην οποία έχουν επικρατήσει με 4+ γκολ!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr