Κριστιάνο: «Θα ξαναγράψουμε ιστορία, έχετε το λόγο μου. Αυτό είναι για σένα, Σερ Άλεξ»!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με ένα τρομερό μήνυμα αφιέρωσε στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τη μεγάλη του επιστροφή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έδωσε υπόσχεση πως και σε αυτό το δεύτερο πέρασμα από τον σύλλογο θα ξαναγράψει ιστορία για να δει την ομάδα να φτάνει σε τίτλους.  

Κριστιάνο: «Θα ξαναγράψουμε ιστορία, έχετε το λόγο μου. Αυτό είναι για σένα, Σερ Άλεξ»!

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Όλοι όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν την αγάπη μου για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όλα αυτά τα χρόνια που πέρασα στον σύλλογο ήταν απίστευτα και ο δρόμος που χαράξαμε μαζί γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία του οργανισμού.

Δεν μπορώ ούτε καν να περιγράψω τα συναισθήματά μου καθώς βλέπω τον αντίκτυπο της επιστροφής μου στο Ολντ Τράφορντ.

Είναι σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα έπειτα από τις στιγμές που επέστρεψα για να παίξω αντίπαλος της Γιουνάιτεντ. Πάντοτε λάμβανα σεβασμό και αγάπη από τους οπαδούς στις εξέδρες. Από κάτι τέτοια στοιχεία είναι φτιαγμένα τα όνειρα.

Το πρώτο μου πρωτάθλημα, το πρώτο μου Κύπελλο, η πρώτη κλήση στην εθνική Πορτογαλίας, το πρώτο μου Τσάμπιονς Λιγκ, το πρώτο μου Χρυσό Παπούτσι, η πρώτη μου Χρυσή Μπάλα, όλα ήταν αποτέλεσμα αυτού που με συνέδεε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ιστορία έχει γραφτεί και θα ξαναγραφτεί ακόμα μια φορά. Έχετε το λόγο μου.

Είμαι εδώ!

Είμαι εδώ που ανήκω!

Ας το ξανακάνουμε!

Υ.Γ. Αυτό είναι για σένα, Σερ Άλεξ»

 

 

Κώστας Ζάλιαρης