Κέβιν Ντε Μπρόινε: 6 χρόνια διακρίσεων και ποδοσφαιρικής μαγείας με τη φανέλα της Σίτι!

Ένας από τους κορυφαίους μέσους που πέρασαν ποτέ από τα αγγλικά γήπεδα συμπληρώνει 6 χρόνια παραμονής στη Μάντσεστερ Σίτι, γεμάτα με διακρίσεις και στιγμές μαγείας.



Κέβιν Ντε Μπρόινε: 6 χρόνια διακρίσεων και ποδοσφαιρικής μαγείας με τη φανέλα της Σίτι!

Πριν από 6 χρόνια η Μάντσεστερ Σίτι έβγαλε από τα ταμεία της 76 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον καλύτερο παίκτη της Μπουντεσλίγκα, τον Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Μετά από 3 πρωταθλήματα Αγγλίας, 5  Λιγκ Καπ, 1 Fa Cup και 2 Σούπερ Καπ, ο Βέλγος μεσοεπιθετικός συνεχίζει να μαγεύει με τις ενέργειές του τα αγγλικά γήπεδα και αποτελεί ένα από τα στολίδια της Πρέμιερ Λιγκ.

 Ο Ντε Μπρόινε έχει πραγματοποιήσει 263 εμφανίσεις με τη φανέλα των «πολιτών» σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 67 γκολ ενώ έχει μοιράσει και 107 ασίστ.

Ο 30χρονος «πλέιμεϊκερ» μάγεψε από νωρίς την Πρέμιερ Λιγκ, αφού έγινε ο παίκτης που φτάνει πιο γρήγορα από οποιονδήποτε άλλο τις 50 ασίστ στην κατηγορία στην 123η εμφάνισή του, αφήνοντας στην δεύτερη θέση της σχετικής λίστας τον Μεσούτ Οζίλ.

Παράλληλα έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που ξεπερνάει τις 20 ασίστ σε δύο από τα 5 κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, καθώς στη Μπουντεσλίγκα πρόλαβε να μοιράσει 36 τελικές πάσες σε 85 παιχνίδια.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε παραμένει ένας από τους κορυφαίους μέσους της Πρέμιερ Λιγκ και αφού ξεπεράσει τον τραυματισμό του, θα είναι έτοιμος να βοηθήσει την Μάντσεστερ Σίτι να πετύχει τους στόχους της και να φτάσει για πρώτη φορά στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

 

Στράτος Μαρίνος