Κάνει «διπλό» η Τζίλινγχαμ, υπερασπίζονται τις έδρες τους Μπάροου και Φόρεστ Γκριν!

Ένα ακόμη «γεμάτο», ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο ανοίγει τις «πόρτες» του σε λίγες ώρες από τώρα, με τις αγγλικές κατηγορίες να συγκεντρώνουν πάντα το ενδιαφέρον, και να προσφέρονται για στοιχηματισμό και… κέρδη!



Κάνει «διπλό» η Τζίλινγχαμ, υπερασπίζονται τις έδρες τους Μπάροου και Φόρεστ Γκριν!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η 5η αγωνιστική της League One στην Αγγλία, με την τελευταία στην βαθμολογία, την δεδομένη χρονική στιγμή, Σριούσμπερι να υποδέχεται την 15η Τζίλινγχαμ, η οποία σε τέσσερα ματς, φαντάζει ιδιαίτερα ισορροπημένη, έχοντας βάλει, ακριβώς όσα γκολ έχει δεχθεί (4-4).

Απεναντίας η «ουραγός» της βαθμολογίας Σριούσμπερι, δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμη τον δρόμο προς τα δίχτυα, έχοντας μάλιστα ηττηθεί σε τέσσερις διαδοχικές αναμετρήσεις, με τις δύο τελευταίες να λαμβάνουν χώρα στην έδρα της.

Αναλογικά λοιπόν με την αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων, αλλά και με σύμμαχο την προϊστορία, βάση της οποίας η Τζίλινγχαμ δεν έχει ηττηθεί στην έδρα της αντιπάλου της στις έξι πιο πρόσφατες συναντήσεις τους (τελευταία ήττα το 2013), όλα οδηγούν στο πρώτο «διπλό» της Τζίλινγχαμ στη νέα σεζόν!

Από την άλλη πλευρά, έχοντας πλέον αλλάξει κατηγορία πρωταθλήματος, οδηγούμαστε στην League Two, όπου όπως και στην τέταρτη αγωνιστική, έτσι και τώρα, κομβικό ρόλο αναμένεται να διαδραματίσουν οι έδρες.

Έχοντας λοιπόν αυτό ως δεδομένο, θα στηρίξουμε την εντός έδρας επικράτηση της πρωτοπόρου Φόρεστ Γκριν, η οποία έχει σκοράρει 16 φορές σε 6 αναμετρήσεις, σε όλες τις διοργανώσεις, έναντι της… σταθερής στις ισοπαλίες Πορτ Βέιλ (τρεις συνεχόμενες).

Στο «Χόλκερ Στριτ» η Μπάροου που υπέστη μία ιδιαίτερη «βαριά» ήττα από την Άστον Βίλα στο Λιγκ Καπ (0-6), φιλοδοξεί να συνέλθει και να επικρατήσει για πρώτη φορά στην έδρα της έναντι της Μπρίστον Ρόβερς (ιδιαίτερη κακή απέναντι στην Έξετερ, ήττα με 4-1) τα τελευταία 15 χρόνια!

Συνοπτικά οι προβλέψεις του Σαββάτου από τις αγγλικές κατηγορίες:

 Σριούσμπερι - Τζλιλινγχαμ 2 (3.15)

Φόρεστ Γκριν - Πορτ Βέιλ 1 (2.05)

Μπάροου - Μπρίστολ Ρόβερς 1 (2.37)