Με Αλεξάντερ-Άρνολντ η αποστολή της Αγγλίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (pic)

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας ανακοίνωσε την αποστολή για τα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 με σημαντικές επιστροφές αλλά και νέους παίκτες.



Με Αλεξάντερ-Άρνολντ η αποστολή της Αγγλίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (pic)

Χωρίς τον Μάρκους Ράσφορντ που αναρρώνει από το χειρουργείο στον ώμο αλλά με τους Τζέσε Λίνγκαρντ και Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ να βρίσκονται στην αποστολή, τα «τρία λιοντάρια» θα αντιμετωπίσουν τις Ουγγαρία (02/09), Ανδόρρα(05/09) και Πολωνία(08/09) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.  

Ο κορμός της ομάδας που έφτασε στον τελικό του Euro 2020 έχει παραμείνει σχεδόν ακέραιος, με τον Πάτρικ Μπάμφορντ να λαμβάνει την πρώτη του κλήση στην εθνική Αγγλίας αντί του Όλι Γουότκινς ενώ ο Νικ Πόουπ πήρε τη θέση του Άαρον Ράμσντεϊλ. Παράλληλα απών θα είναι και ο Μάρκους Ράσφορντ λόγω του χειρουργίου που έκανε στον ώμο του πριν λίγες εβδομάδες. 

Κλήση στα «τρία λιοντάρια» δέχτηκαν και ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ με τον Τζέσε Λίγνκαρντ που δεν κατάφεραν να λάβουν μέρος στο Euro.

Αναλυτικά η αποστολή της εθνικής Αγγλίας:

Τερματοφύλακες: Σαμ Τζόνστοουν, Τζόρνταν Πίκφορντ, Νικ Πόουπ

Αμυντικοί: Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κόνορ Κόαντι, Ρις Τζέιμς, Χάρι Μαγκουάιρ, Τάιρον Μινγκς, Λουκ Σο, Τζον Στόουνς, Κίεραν Τρίπιερ, Κάιλ Γουόκερ

Μέσοι: Τζουντ Μπέλινγχαμ, Τζόρνταν Χέντερσον,Τζέσε Λίνγκαρντ, Μέισον Μάουντ, Κάλβιν Φίλιπς, Ντέκλαν Ράις

Επιθετικοί: Πάτρικ Μπάμφορντ, Ντομινίκ Κάλβερ-Λιούιν, Τζακ Γκρίλις, Χάρι Κέιν, Μπουκάγιο Σακά, Τζέιντον Σάντσο, Ραχίμ Στέρλινγκ

 

 

Στράτος Μαρίνος