Νούνο Σάντο: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, είχαμε αποφασίσει ότι θα παίξουν νεαροί» (vid)

Ψύχραιμος εμφανίστηκε ο Νούνο Σάντο μετά την ήττα (1-0) της Τότεναμ από την Πάσος Φερέιρα στο πρώτο ματς των Playoffs του Conference League. Η απόφαση να χρησιμοποιήσει νεαρούς ποδοσφαιριστές, η επιθυμία του να τους δει να εξελίσσονται και να ωριμάζουν, αλλά και η πίστη ενόψει της ρεβάνς.  



Νούνο Σάντο: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, είχαμε αποφασίσει ότι θα παίξουν νεαροί» (vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν δύσκολο ματς, στο πρώτο μέρος κυκλοφορήσαμε κάπως καλύτερα τη μπάλα, αλλά δεν ήταν αρκετό. Δεν ήταν στο επίπεδο που έπρεπε για ένα τέτοιο παιχνίδι.

Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες αναφορικά με τους νεαρούς παίκτες που έπαιξαν. Δουλεύουν σκληρά, προσπαθούν να επανέλθουν στο επιθυμητό επίπεδο και θα φτάσουμε εκεί που πρέπει.

Πήραμε την απόφαση να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες ώστε να εξελιχθούν και να γίνουν καλύτεροι. Έδωσαν τα πάντα σε δύσκολες συνθήκες. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε ισορροπία, αλλά κάπως έτσι βελτιώνεται ένας παίκτης.

Παίζοντας απέναντι σε ζόρικους αντιπάλους και δύσκολες άμυνες. Έχουμε και το δεύτερο ματς, αλλά ας έχουμε αρχικά το μυαλό μας στο ματς με την Γουλβς στο πρωτάθλημα».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης