Τα δάκρυα του Τσάλομπα για την υπόσχεση που είχε δώσει στη μάνα του... (vid)

Ο ΤρέβορΤσάλομπα στα 22 του έκανε ντεμπούτο στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Τσέλσι, σκόραρε στο 3-0 απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και δάκρυσε, αφού εκπλήρωσε την μεγάλη υπόσχεση που είχε δώσει πριν από πέντε χρόνια στη μητέρα του, η οποία δεν είναι πλέον στη ζωή...  



Τα δάκρυα του Τσάλομπα για την υπόσχεση που είχε δώσει στη μάνα του... (vid)

Έπειτα από εξαιρετική προετοιμασία που έκανε το φετινό καλοκαίρι και με θετικότατη εικόνα στο παιχνίδι για το Super Cup Ευρώπης μεσοβδόμαδα κόντρα στη Βιγιαρεάλ, ο Τσάλομπα κατάφερε να κάνει και το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ στα 22 του χρόνια!

Βρίσκεται στην Τσέλσι από 8 ετών, έχει υπάρξει ball-boy, έχει στηρίξει τρομερά τον σύλλογο, αγαπάει τους «μπλε», έχει μοχθήσει, έχει παραχωρηθεί δανεικός και φέτος φαίνεται ότι ήρθε η στιγμή του.

Το απόγευμα του Σαββάτου ήταν εκείνος που με πολύ δυνατό σουτ εκτός περιοχής κατάφερε να γράψει το τελικό 3-0 της Τσέλσι απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και το μοναδικό που έκανε ήταν να γονατίσει και να δακρύσει, με τους συμπαίκτες του να εκστασιάζονται γύρω του.

Ο λόγος είναι η υπόσχεση που είχε δώσει πριν από πέντε χρόνια στη μητέρα του, η οποία δεν είναι πλέον στη ζωή...

«Θα τα καταφέρω για σένα, μαμά, στο υπόσχομαι» είχε γράψει στα social media και εκείνη ήταν η πρώτη του σκέψη μόλις έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης