Δυο χρόνια μετά, το ποδόσφαιρο επέστρεψε στον Κέπα αυτό που ήθελε (vids)

Ο Κέπα Αριθαμπαλάγκα κέρδισε την εμπιστοσύνη του Τόμας Τούχελ και τον δικαίωσε με την κατάκτηση του Super Cup για την Τσέλσι στο ματς απέναντι στη Βιγιαρεάλ. Δυο χρόνια νωρίτερα είχε αρνηθεί να βγει με αλλαγή και πείσμωσε για τη διαδικασία των πέναλτι όπου οι «μπλε» ηττήθηκαν, όμως, τώρα πήρε πίσω κάτι που φαίνεται πως άξιζε...



Δυο χρόνια μετά, το ποδόσφαιρο επέστρεψε στον Κέπα αυτό που ήθελε (vids)

Ο Κέπα, στον τελικό του Λιγκ Καπ στο «Γουέμπλεϊ» το 2019, επί εποχής Μαουρίσιο Σάρι στον πάγκο της Τσέλσι, είχε αρνηθεί να βγει με αλλαγή στα τελευταία λεπτά της παράτασης και θέλησε να παραμείνει στο παιχνίδι για να παίξει εκείνος στα πέναλτι. 

Βέβαια, πριν από λίγο καιρό ζήτησε δημόσια συγγνώμη και από τον Ιταλό τεχνικό αλλά και από τον τότε συμπαίκτη του, Γουίλι Καμπαγιέρο, για τη συμπεριφορά του. 

Το βράδυ της Τετάρτης στο Μπέλφαστ για το Super Cup τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Ο Μεντί είχε ξεκινήσει το ματς, το οποίο με το τελικό 1-1 των 90' πήγε στην παράταση κι εκεί, ο Κέπα σηκώθηκε από τον πάγκο. 

Ο Τούχελ είχε ενημερωθεί από τους αναλυτές της ομάδας του πως ο Ισπανός ήταν καλύτερος στα πέναλτι κι έτσι ο Κέπα πήρε την ευκαιρία του, ο Μεντί έβαλε στην άκρη το «εγώ» του και ο Ισπανός τελικά απέκρουσε το χτύπημα του Αλμπιόλ για να χαρίσει στην Τσέλσι το πρώτο Super Cup έπειτα από το 1998. 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης