Το ασταμάτητο κλάμα του Μέσι στο «αντίο» του στην Μπαρτσελόνα... (vids)

Δεν προσπάθησε καθόλου να το παλέψει, να το κρατήσει, να μείνει ψύχραιμος... Ο Λιονέλ Μέσι ήταν αδύνατο να ελέγξει τα συναισθήματά του και δεν σταμάτησε να κλαίει στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου στην Μπαρτσελόνα. «Ήθελα να μείνω, δεν είμαι έτοιμος ν' αποχωρήσω και ν' αφήσω την ομάδα που αγαπώ» είπε...



Το ασταμάτητο κλάμα του Μέσι στο «αντίο» του στην Μπαρτσελόνα... (vids)

Μπροστά στους συμπαίκτες του, τους ανθρώπους της ομάδας και την οικογένειά του, ο Λιονέλ Μέσι δεν σταμάτησε να κλαίει. 

Δεν μπορούσε ν' αρθρώσει λέξη. Κι όταν όλοι άρχισαν να τον χειροκροτούν, το πράγμα έγινε ακόμα πιο δύσκολο. «Προετοιμαζόμουν εδώ και μέρες γι' αυτό που θα ήθελα να πω, όμως δεν είμαι έτοιμος. Δεν βρίσκω λέξεις. Είναι η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας μου» είπε με βουρκωμένα μάτια, δίχως να μπορεί να ελέγξει το κλάμα που έβγαινε συνεχώς στο «αντίο» του έπειτα από 21 χρόνια στους «μπλαουγκράνα». 

«Φέτος δεν ήθελα να φύγω. Πέρυσι ήθελα. Φέτος, μαζί με την οικογένειά μου πιστεύαμε ότι θα έμενα, όμως την τελευταία στιγμή παρά τη συμφωνία μας με την ομάδα, η LaLiga δεν το δέχθηκε. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα ξαναπροπονηθώ, δεν θα ξαναμπώ στο γήπεδο με αυτή την ομάδα... Είναι η πιο δύσκολη στιγμή μου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός θρύλος. 

Δείτε όσα συνέβησαν με το συγκλονιστικό κλάμα του: 

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης