Η «ανταρσία» του Χάρι Κέιν έχει την… ατυχία να βρίσκεται απέναντι ο Ντάνιελ Λίβι!

Μία «ανταρσία» λαμβάνει χώρα τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Τότεναμ, με τον Χάρι Κέιν να απουσιάζει από τις προπονήσεις, αναδεικνύοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως το μέλλον του δεν βρίσκεται στο Λονδίνο. Ξεχνάει όμως πως απέναντί του βρίσκεται ο… Ντάνιελ Λίβι. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  



Η «ανταρσία» του Χάρι Κέιν έχει την… ατυχία να βρίσκεται απέναντι ο Ντάνιελ Λίβι!

Μία «πρωτοφανή» απόφαση έχει λάβει και υιοθετεί ο Χάρι Κέιν, ο οποίος δεν παρευρίσκεται στις προπονήσεις της Τότεναμ, δίχως καμία δικαιολογία, θέλοντας να αναδείξει την δυσαρέσκειά του, για την επιλογή της ομάδας να μην τον αφήσει να «μετακομίσει» στην Μάντσεστερ Σίτι.

Μία κίνηση που έχει σαφώς ενοχλήσει τον αρχηγό και πρώτο σκόρερ της Τότεναμ, ο οποίος έχει επιλέξει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να κάνει τους ανθρώπους των Λονδρέζων, να αποδεχθούν την πρόταση, δημιουργώντας ένα αντιστρόφως ανάλογο κλίμα από το επιθυμητό στις τάξεις της ομάδας.

Ο στόχος του είναι προφανής, αλλά η επίτευξή του, μόνο απλή υπόθεση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Και αυτό διότι, απέναντί του πλέον έχει τον Ντάνιελ Λίβι. 

Έναν πανέξυπνο και άκρως αμείλικτο άνθρωπο, ο οποίος προτιμά να διατηρήσει στο ρόστερ της Τότεναμ τον Χάρι Κέιν «με το ζόρι», παρά να του κάνει το χατίρι και να τον παραχωρήσει στην Μάντσεστερ Σίτι, επειδή απλώς ο Άγγλος… δεν θέλει να συνεχίσει με το σύνολο του Βόρειου Λονδίνου. 

Κυριως ο Λίβι δεν θέλει να πουλήσει σε άλλη αγγλική ομάδα οπότε επειδή δεν υπάρχουν προτάσεις από το εξωτερικό το πιο πιθανό είναι η κατάσταση να μείνει εκεί, ή να πρέπει να αυξηθούν πολύ τα χρήματα που θα προταθούν προς την Τότεναμ!

Ακόμη και αν η Σίτι προσφέρει 110 εκατομμύρια, πράγμα που θα αποτελέσει ρεκόρ μεταγραφής, αν η πρότασή της γίνει αποδεκτή, ακόμα και αν ο Κέιν επιχειρεί να φέρει τον «κόσμο ανάποδα» για να αποχωρήσει, η τελική απόφαση αποτελεί ξεκάθαρα ευθύνη του ισχυρού άνδρα της Τότεναμ.

Ο ίδιος το γνωρίζει και παρουσιάζεται κάθετος. Η απόφασή του ως στιγμής είναι «ή εδώ και βασικός, ή στις εξέδρες του γηπέδου, αλλά όχι κάπου αλλού»!

Η ουσία είναι πως αν ο Χάρι Κέιν δεν αποχωρήσει φέτος, πιθανώς δεν θα το κάνει ποτέ. Το συμβόλαιό του θα τηρηθεί στο έπακρο και το χάσμα που έχει δημιουργηθεί με την διοίκηση, δεν θα είναι ποτέ ικανό για να αντιστρέψει την εν λόγω κατάσταση.

Πού θα καταλήξει λοιπόν αυτή η υπόθεση; Θα αλλάξει στάση ο Χάρι Κέιν και θα αναμένει απλώς την απόφαση της διοίκησης ή ο Ντάνιελ Λίβι θα τον διατηρήσει «με το έτσι θέλω» στην Τότεναμ, ακόμη και αν δεν υπολογίζεται από τον Νούνο Εσπιρίτο Σάντο. 

Πάντως ο Πορτογάλος τεχνικός θα ήθελε πάρα πολύ να συνεργαστεί με τον κορυφαίο παίκτη που διαθέτει το ρόστερ της ομάδας του! Κι αν μείνει θα βρεθεί ένας τρόπος να μπει αρκετό νερό στο κρασί.

Το σίριαλ συνεχίζεται, η συζήτηση είναι ατέρμονη και ο Ντάνιελ Λίβι αναλαμβάνει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο, σε ένα «έργο» που μόνο προβλέψιμο δεν δύναται να χαρακτηριστεί. Και όποιος έχει γνωρίσει από κοντά τον Λίβι μπορεί να διαβεβαιώσει πως πίσω δεν πρόκειται να κάνει εύκολα!