Η μεγάλη επιστροφή των Φαν Ντάικ και Γκόμες! (vids)

Βέρτζιλ Φαν Ντάικ και Τζο Γκόμες έπειτα από πολλούς δύσκολους μήνες, τρομερή δουλειά, αρκετή μάχη με σκέψεις και συναισθήματα, κατάφεραν να επιστρέψουν στη δράση και να παίξουν για πρώτη φορά με τη φανέλα της Λίβερπουλ μετά τα τέλη του 2020! Οι δυο τους πήραν χρόνο συμμετοχής στη φιλική ήττα (4-3) των «κόκκινων» από τη Χέρτα Βερολίνου. 



Η μεγάλη επιστροφή των Φαν Ντάικ και Γκόμες! (vids)

Ο Φαν Ντάικ απουσίαζε για 284 ημέρες, από εκείνη τη 17η του Οκτώβρη όταν ο Τζόρνταν Πίκφορντ έπεσε άτσαλα πάνω στο πόδι του στο ισόπαλο (2-2) ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ στο «Γκούντισον Παρκ» και ο Ολλανδός στόπερ υπέστη ρήξη χιαστού. 

Ο Γκόμες απουησίαζε από τον Νοέμβρη, όταν έμαθε πως αντιμετώπιζε πρόβλημα στο γόνατο και δεν θα κατάφερνε να ξαναπαίξει μέσα στην περασμένη σεζόν. 

Οι δυο τους πέρασαν στο γήπεδο στο τελευταίο 20λεπτο της φιλικής ήττας (4-3) της Λίβερπουλ από την Χέρτα Βερολίνου και το μεγάλο come-back τους χαροποίησε άπαντες στη Λίβερπουλ και φυσικά αποτέλεσε μια ευτυχισμένη στιγμή για τους δυο ποδοσφαιριστές που εδώ και αρκετούς μήνες επέδειξαν επιμονή, υπομονή, πίστη και δούλεψαν σκληρά για να ξαναπατήσουν χορτάρι... 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης