Η νύχτα που το Άνφιλντ περίμενε επί 30 χρόνια... (vids)

Ο Νταλγκλίς να περιμένει πως και πως δίπλα στο τρόπαιο, παρακολουθώντας τον Χέντερσον. Ο αρχηγός της Λίβερπουλ έκανε τα γνωστά του... πατηματάκια παίρνοντας φόρα για να σηκώσει ψηλά την κούπα. Την 22α Ιουλίου του 2020, μπήκε τέλος σε μια κακή 30ετία για τους «κόκκινους» σε επίπεδο πρωταθλήματος και πανηγύρισαν ξανά για την κατάληψη της κορυφής!  



Η νύχτα που το Άνφιλντ περίμενε επί 30 χρόνια... (vids)

Η Λίβερπουλ είχε εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο λίγες μέρες νωρίτερα χάρη σε ένα τεράστιο δώρο που της είχε κάνει η Τσέλσι παίρνοντας νίκη στο «Στάμφορντ Μπριτζ» απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης του 2019 έπρεπε να περιμένουν να περάσει και το δικό τους παιχνίδι με την Τσέλσι στο «Άνφιλντ» για τη μεγάλη φιέστα. Και η αρμάδα του Κλοπ έκανε πραγματικό πάρτι κόντρα στους «μπλε», φτάνοντας στο εντυπωσιακό και απόλυτα διασκεδαστικό για τον κόσμο που παρακολούθησε την αναμέτρηση από τις τηλεοράσεις, 5-3.

Το άδειο «Άνφιλντ» μπορεί να ήταν η μοναδική «παραφωνία» σ' εκείνη τη μαγική βραδιά, μπορεί η περιοδεία με ανοιχτό λεωφορείο και την κούπα σε περίοπτη θέση για να την δει ο κόσμος να μην έγινε ποτέ, όμως, η Λίβερπουλ επέστρεψε στην απόλυτη κορυφή έπειτα από 30 χρόνια και η κόκκινη πλευρά του Μέρσεϊσαϊντ έγινε ξανά υπερήφανη...

Θυμηθείτε ορισμένες στιγμές:

 

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης