Ο Λίνγκαρντ το έγραψε στον πίνακα, το δούλεψε, το πίστεψε και το πέτυχε! (pics)

Από την κατάθλιψη, την επιθυμία να κλείνει τις κουρτίνες και να μένει στο απόλυτο σκοτάδι στο δωμάτιό του, έφτασε να χαμογελάει ξανά, να παίζει για την εθνική ομάδα και πλέον να ξανακερδίζει θέση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κι όλα αυτά, όταν πλέον αποφάσισε να γράψει τους στόχους του, τον τρόπο με τον οποίο θα έφτανε στην εκπλήρωσή τους και αποκάλυψε προς τον κόσμο όσα σημείωνε κάθε φορά στον πίνακα του σπιτιού του...Ο Λίνγκαρντ το έγραψε στον πίνακα, το δούλεψε, το πίστεψε και το πέτυχε! (pics)

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ κατάφερε να ξαναβγεί στην επιφάνεια της ψυχικής υγείας, έχοντας περάσει από πολύ δύσκολα, δύσβατα και σκοτεινά μονοπάτια του μυαλού του. 

Είχε χάσει το χαμόγελό του, τη διάθεση για ποδόσφαιρο, ήθελε να περνάει απαρατήρητος και απλά να κοιμάται όσες περισσότερες ώρες μπορούσε στα σκοτεινά, προκειμένου ν' αποφεύγει τις σκέψεις του...

Τώρα, όμως, είναι ξανά πιο δυνατός. Παίζει, χαμογελάει, πιστεύει στον εαυτό του, πατάει σίγουρα στο χορτάρι, ξέρει τι να κάνει με την μπάλα κι έπειτα από ένα τρομερό δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν με την Γουέστ Χαμ, κάνει τον Σόλσκιερ να τον πιστέψει ξανά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

«Θετική νοοτροπία

αυτοπεποίθηση

πίστη

κανείς συμβιβασμός για το καλό, να είσαι ο καλύτερος

συνέπεια».

Αυτά τα στοιχεία που έχει καταγράψει στον πίνακα στο σπίτι του, βοήθησαν περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο ώστε να φτάσει και στην μεγάλη επιστροφή στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, ακόμα κι αν δεν κατάφερε να βρεθεί στο Euro...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης