Οργή οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το συνδρομητικό κανάλι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενήθηκε από τη Ντέρμπι Κάουντι σε φιλικό προετοιμασίας, επικράτησε 2-1, ωστόσο οι φίλαθλοι των «κόκκινων διάβολων» δεν είδαν ποτέ το πρώτο γκολ που σημείωσε ο Τσονγκ στο «Πράιντ Παρκ» λόγω τεχνικού προβλήματος του MUTV. Τα προβλήματα ροής του συνδρομητικού καναλιού συνεχίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο, με πολλούς να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους.  

Οργή οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το συνδρομητικό κανάλι

Περίπου 8.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στις εξέδρες του «Πράιντ Παρκ» για να παρακολουθήσουν τη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Ντέρμπι Κάουντι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πολλοί περισσότεροι και ειδικά οπαδοί των φιλοξενούμενων, είχαν λάβει θέση προκειμένου να απολαύσουν το παιχνίδι μέσω του συνδρομητικού καναλιού των «κόκκινων διάβολων», το MUTV. 

Ωστόσο λόγω τεχνικών προβλημάτων, οι τηλεθεατές δεν κατάφεραν να απολαύσουν το πρώτο ημίχρονο, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου τέρματος που σημειώθηκε στο ματς, όταν στο 18ο λεπτό ο Τσονγκ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Ως αντίδραση, οι συνδρομητές ζητούν τα χρήματά τους πίσω, αφήνοντας παράλληλα σχόλια οργής κατά του καναλιού. Σχολιάζοντας ειρωνικά ένας εξ αυτών είπε: «Κατάφερα να δω συνολικά 5 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, το MUTV αξίζει τα χρήματά του».

Πληροφοριακά η μηνιαία συνδρομή κοστίζει 7,99 λίρες (περίπου 9,30 ευρώ), με το ετήσιο πακέτο να προσφέρεται στις 29,99 λίρες.

Διονύσης Γαλιατσάτος