Οι πανηγυρισμοί των Άγγλων διεθνών και το ξέσπασμα των οπαδών (pics & vids)

Παίκτες τρελαμένοι. Οπαδοί στον 7ο ουρανό. Ένας προπονητής γεμάτος από το αίσθημα της δικαίωσης για τη δουλειά και τις επιλογές του. Κόσμος σε παμπ να ξεσπά όσο ποτέ άλλοτε για την εθνική ομάδα. Το βράδυ της Τετάρτης ήταν μαγικό για την Αγγλία σε ποδοσφαιρικό επίπεδο...



Οι πανηγυρισμοί των Άγγλων διεθνών και το ξέσπασμα των οπαδών (pics & vids)

Τα «τρία λιοντάρια» κατάφεραν να φτάσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε μεγάλο τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και για πρώτη φορά έπειτα από 55 χρόνια θα διεκδικήσουν τρόπαιο σε μεγάλο τουρνουά, μετά από το Μουντιάλ του '66 που επίσης είχε διεξαχθεί στο «σπίτι» τους. 

Το αυτογκόλ του Κιάερ και το γκολ του Χάρι Κέιν με τη διπλή προσπάθεια από το πέναλτι στο 104' του ημιτελικού της Τετάρτης έστειλαν την Αγγλίας στον τελικό της Κυριακής κόντρα στους Ιταλούς και η νύχτα της Τετάρτης ήταν... μεθυσμένη. 

Τραγούδια, δυνατές αγκαλιές, πανηγυρισμοί, δάκρυα συγκίνησης από τη μια και πικρίας από την πλευρά των Δανών, οπαδοί που φώναζαν μέχρι να κλείσει η φωνή τους, φλέβες στον λαιμό των παικτών που φρόντισαν να γευτούν στο έπακρο αυτό που τους είχε συμβεί και το οποίο είχαν προκαλέσει οι ίδιοι. 

Δείτε βιντεο και φωτογραφίες από την ιστορική πρόκριση: 

 

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης