Αγγλία: Μια άμυνα... 138 εκατομμυρίων γράφει ιστορία

Η εθνική Αγγλίας επιστρέφει στο «Γουέμπλεϊ» για τα ημιτελικά του Euro, απέχει ένα ματς από τη διεκδίκηση ενός τροπαίου για πρώτη φορά μετά το 1966 και η άμυνα των «τριών λιονταριών» με το μηδέν παθητικό σε πέντε ματς μέχρι τώρα, έχει αξία 138 εκατομμυρίων με... διχρωμία από το Μάντσεστερ!  



Αγγλία: Μια άμυνα... 138 εκατομμυρίων γράφει ιστορία

Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μετά το 1-0 επί της Κροατίας, το 0-0 με την Σκωτία στο μεγάλο ντέρμπι, το 1-0 απέναντι στην Τσεχία, το 2-0 με τη Γερμανία και το εμφατικό 4-0 κόντρα στους Ουκρανούς στο «Ολίμπικο», έχει καταφέρει να κάνει το αγγλικό κοινό να τραγουδάει ξανά, πιο δυνατά από ποτέ το «it's coming home»!

Ο ομοσπονδιακός κόους των Άγγλων φαίνεται πως έχει βρει τους καταλληλότερους για το κέντρο της άμυνας αλλά και δυο φουλ μπακ που προωθούν τρομερά το παιχνίδι από τις πτέρυγες, με τη συγκεκριμένα τετράδα παικτών να προέρχεται από τις δύο πλευρές του Μάντσεστερ.

Σίτι και Γιουνάιτεντ είναι απόλυτα υπερήφανες για τα δικά τους παιδιά, με τους Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ και Σο να κάνουν... κουμάντο!

Η συνολική τους αξία είναι αυτή των 138 εκατομμυρίων ευρώ – βάσει των αριθμών που παρουσιάζει το Transfermarkt ως αντικειμενική αξία – αν και τα ποσά έναντι των οποίων αποκτήθηκαν οι συγκεκριμένοι διεθνείς από Γιουνάιτεντ και Σίτι φτάνουν στο σύνολο των 234 εκατ.ευρώ!

Κώστας Ζάλιαρης