Ο Νούνο θα συναντήσει έναν παίκτη που... ξεπέρασε ολόκληρη την πρώην ομάδα του!

Ο Χάρι Κέιν δύσκολα θα παραμείνει στην Τότεναμ, ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι κανονικότατα ποδοσφαιριστής της ομάδας και προπονητής του είναι ο Νούνο Σάντο. Ο νέος κόουτς των «σπιρουνιών» συναντά στα «σπιρούνια» έναν παίκτη που πέρυσι ξεπέρασε ολόκληρη την ομάδα του στη συμβολή στα γκολ!  



Ο Νούνο θα συναντήσει έναν παίκτη που... ξεπέρασε ολόκληρη την πρώην ομάδα του!

Ο Κέιν το βράδυ της περασμένης Τρίτης κατάφερε επιτέλους να διώξει ένα τεράστιο βάρος από πάνω του και να σκοράρει για πρώτη φορά στο φετινό Euro στην τέταρτη συμμετοχή του, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 απέναντι στη Γερμανία και κλειδώνοντας την ιστορική πρόκριση.

Αυτή τη στιγμή, όντας κανονικά μέλος της Τότεναμ, έχει προπονητή τον Νούνο Σάντο, ο οποίος ανακοινώθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Ο νέος κόουτς των «σπιρουνιών», έχει στο ρόστερ της νέας πρόκλησης που ανέλαβε, έναν ποδοσφαιριστή που... έβαλε τα γυαλιά σε ολόκληρη την πρώην ομάδα του την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Συγκεκριμένα, ο Κέιν με τα γκολ και τις ασίστ του, είχε μεγαλύτερη συμβολή στα γκολ (37) απ' όσα τέρματα πέτυχαν οι «λύκοι» (36) σε ολόκληρο το πρωτάθλημα της σεζόν 2020-2021!

Κώστας Ζάλιαρης